电大试卷2205开放英语2 2018年01月

资源下载
下载价格1
试卷代号:2205
国家开放大学(中央广播电视大学)2017年秋季学期“开放专科”期末考试
开放英语2试题
2018年1月
注意事项
一、 将你的学号、姓名及分校(工作站)名称填写在答题纸的规定栏 内。考试结束后,把试卷和答题纸放在桌上。试卷和答题纸均不得带 出考场。监考人收完考卷和答题纸后才可离开考场。
二、 仔细读懂题目的说明,并按题目要求答题。答案一定要写在答 题纸的指定位置上,写在试卷上的答案无效。
三、 用蓝、黑圆珠笔或钢笔答题,使用铅笔答题无效。
四、 考试时间为60分钟。
第一部分 交际用语(共计10分,每小题2分)
1—5题:阅读下面的小对话,判断答语是否恰当,恰当的选A(Right),不恰当的选B (Wrong), 并将答案写在答题纸上。
1.—Can I get you something to drink?
—Yes? please. A coca-cola for me.
A. Right B. Wrong
2.一Shall we have something to eat before we go?
—Nice to meet you.
A. Right B. Wrong
3.—Can I help you?
一Nice to meet you.
A. Right B. Wrong
4.——Has Peter finished his work?
—Yes. He finished a long time ago.
A. Right B. Wrong
5.— Do you like coffee?
一 No,I prefer to have tea.
A. Right B. Wrong
第二部分 词汇与结构(共计30分,每小题2分)
6—20题:阅读下面的句子,从A、B、C三个选项中选出一个能填入空白处的最佳选项,并在答 题纸上写出所选的字母符号。
6.She was named his grandfather.
A. after B. in
C. to
7.It’s to learn how to play tennis.
A. easily B. easy
C. lazy
8.The child fluent English.
A. says B. speaks
C. talks
9.He is really a good man, ?
A. doesn’t he B. isn’t he
C. won’t he
10. As a news reporter ,James many places in the world.
A. has been to B. has gone to
C. went to
11. The buses, _ were full of people, couldn’t go very fast.
A. that B. which
C. there
12. Table Tennis is popular sport in this country.
A. more B. the most
C. the best
13. You’d better have your hair before going to your friend? s wedding.
A. cutting B, cut
C.to cut
14. is wrong with the car. It won’t start.
A. Nothing B. Something
C. Everything
15.Tianjin is a two-hour journey Beijing.
A. across B. in
C. from
16. the rain and the wind, he came on time.
A. Apart from B. In spite of
C. Although
17.— Would you like to go to the cinema?
—I’d to go to the museum.
A. rather B. prefer
C. have
18.He’s not tall to play basketball.
A. enough
19.This photo be of Beijing. There’s the Great Wall.
A. can’t B. could
C. must
20.Mary is not interested keeping accounts.
A. in B. at
C. for
第三部分 句型变换(共计15分,每小题3分)
21-25:根据括号里的要求改写句子,并将答案写在答题纸上。
21.His neighbor heard them. They made a noise,(用动词 ing 形式改写成一句话)
22.They smashed the window.(将句子改成被动语态)
23.They are worried about Jim.(用 Whom 针对划线部分提问)
24.It was a place. He wanted to go there.(用 where 将两句合成一句)
25.“Have you got my bag?” she asked.(将句子改成间接引语)
第四部分 阅读理解(共计20分,每小题4分)
26 — 30题:阅读下列短文,从A、B、C三个选项中选出一个正确答案,并在答题纸上写出所选 的字母符号。
David and Xiaoyan arrived at the airport in good time. After checking in at the BA (British Airways) desk, they had their boarding passes checked, put their bags through the X-ray machine and went through the passport control on their way to the departure lounge.
They didn’t have anything to eat because they would eat on the plane, but they had a coffee and then they looked round the shops. Xiaoyan bought something for Mary, but David didn’t buy anything.
Then they went to the gate. They had about 20 minutes to wait before embarking. Suddenly David realised that he hadnJ t got his camera with him. They went back and looked everywhere to see where he could have lost it — in the shops, in the cafe, at the X-ray machine, at the passport control and at the checking-in desk, but nobody had seen it.
“I must have left it in the cafe,w said David, “I should have put it in my bag. I suppose someone must have walked off with it!”
26.When they arrived at the airport, they had .
A. hardly any time B・ plenty of time
C. just enough time
27.They first went ・
A. to the checking-in desk B. through customs
C. through the passport control
28.David realised that his camera was missing when he was .
A. in the cafe B・ in the departure lounge
C. at the gate
29.They looked for the camera everywhere except .
A. in the shops B. at the X-ray machine
C. on the plane
30.David thought he must have left it .
A. in the cafe B. in the taxi
C. at home
第五部分 翻译(共计25分,每小题5分)
31-35题:英译汉。将下列英文句子翻译成中文,并将答案写在答题纸上。
31.The accounts, which are in a bit of mess, have to be ready for next month.
32.Sandy is wearing a long black silk dress.
33.1 had the windows cleaned yesterday.
34.It takes 45 minutes to get to the city centre from the hotel.
35.We have enough money to improve the website.
试卷代号:2205 座位号匚口
国家开放大学(中央广播电视大学)2017年秋季学期“开放专科”期末考试
开放英语2试题答题纸
2018年1月
题号 第一部分 第二部分 第三部分 第四部分 第五部分 总分
分数
21.His neighbor heard them. They made a noise.(用动词 ing 形式改写成一句话)
22.They smashed the window.(将句子改成被动语态)
23.They are worried about Jim.(用 Whom 针对划线部分提问)
24.It was a place. He wanted to go there.(用 where 将两句合成一句)
25.“Have you got my bag?” she asked.(将句子改成间接引语)
得分评卷人
第四部分 阅读理解(共计20分,每小题4分)
26.27. 28. 29. 30.
碍 分 评巻入 第五部分 翻译(共计25分,每小题5分)
31. The accounts? which are in a bit of mess, have to be ready for next month.
32. Sandy is wearing a long black silk dress.
33.I had the windows cleaned yesterday.
34.It takes 45 minutes to get to the city centre from the hotel.
35.We have enough money to improve the website-
试卷代号:2205
国家开放大学(中央广播电视大学)2017年秋季学期“开放专科”期末考试
开放英语2试题答案及评分标准
(供参考)
2018年1月
第一部分
1. A 交际用语(共计10分,每小题2分) 4. A 5. A
2. B3. B
第二部分词汇与结构(共计30分,每小题2分)
6. A 7. B 8. B 9. B 10. A
11.B 12. A 13. B 14. B 15. C
16. B 17. B 18. A 19. C 20. A
第三部分句型变换(共计15分,毎小题3分)
21. His neighbor heard them making a noise.
22. The window was smashed (by them).
23. Whom are they worried about?
24. It was a place where he wanted to go.
25. She asked if I had got her bag.
第四部分 阅读理解(共计20分,每小题4分)
第五部分 翻译(共计25分,每小题5分)
31.
帐目现在有点乱,必须要在下个月清理好。
32.
桑迪穿了条黑色的长丝裙。
33.
昨天我请人把窗户给擦了。
34.
从宾馆到市中心需要花45分钟时间。
35.
我们有足够的钱改进网站。
点点赞赏,手留余香 给TA打赏

AI创作

评论0

请先

支持多种货币
支持多种货币付款,满足您的付款需求
7天无忧退换
安心无忧购物,售后有保障
专业客服服务
百名资深客服7*24h在线服务
发货超时赔付
交易成功极速发货,专业水准保证时效性
显示验证码

社交账号快速登录