1. A. You’re welcome. B. I’m fine. C. Goodbye.
2. A. Good luck. B. Good idea. C. Good night.
3. A. Well done B. It’s bad C. Thank you.
4. A. It’s right. B It’s rainy. C. I’m OK.
5. A. Yes, you do. B. Here you are. C. Sure, I’d love to
6. A. At 5: 00. B. At 6: 00. C. At 7: 00.
7. A. To the bookstore. B. To the park. C. To the cinema.
8. A. On Tuesday. B. On Wednesday. C. On Thursday.
9. A. A doctor. B. A teacher. C. A farmer.
10. A. She is playing tennis. B. She is playing soccer. C. She is playing volleyball.
A. B. C.
D. E. F.
11 12 13 14 15
16. Bob has a pet bird named Dudu.
17. Dudu is only I year old.
18. Dudu has a pair of small eyes.
19. When Dudu is tired, she likes to stand on bob’s shoulder.
20. Dudu likes drinking juice.
1.Carol often goes to school______ bike. It’s good for her health.
2.July is the seventh______ of the year.
3.Climbers is an exciting movie. I’m going to______ it.
此处是一般将来时，用is going to do，it指的是电影，表示“看电影”此处用动词原形see或者watch；或者用enjoy表示“欣赏电影”。故答案为see /watch/enjoy。
4.My little brother likes to jump up and______ like a monkey.
根据“like a monkey”可知动词jump后面用副词短语up and down修饰，表示“上上下下”。故答案为down。
5.Look! Miss Wang is carrying a heavy box. Let’s go to help______.
6.Many more people have realized saving_____________ earth begins with small things.
A. a B. an C. the
7.Work hard, _____________ you will get good grades.
A. or B. but C. and
8.—Who is the_____________ runner, Mike or Sam?
—Mike is. He is good at running.
A. faster B. slower C. weaker
考查形容词的比较级。faster更快的；slower更慢的；weaker更弱的。根据“He is good at running”迈克擅长跑步，可知此处表达“更快的”，用faster。故选A。
9.On my_____________ birthday, my aunt gave me a nice dress as a present.
A. nine B. ninth C. the ninth
10.How delicious the cake is! It_____________ by my grandmother this morning.
A. made B. is made C. was made
考查动词的时态和语态。made动词的一般过去式；is made动词的一般现在时的被动；was made动词的一般过去时态的被动。根据this morning可知是过去的动作，用一般过去时态，it指的是蛋糕，和动词“制作”之间是被动关系，动词用was made。故选C。
11.We mustn’t_____________ the bus until it stops.
A. get off B. put off C. turn off
考查动词短语辨析。get off下车；put off推迟；turn off关闭(电源等)。根据句中“the bus until it stops”可知，此处使用get off，表示“在巴士停下来之前，我们不能下车”。故选A。
12.Tom_____________ when I called him yesterday.
A. read B. is reading C. was reading
考查动词时态及时间状语从句。read一般过去时；is reading现在进行时；was reading过去进行时。本句为when引导的时间状语从句，结合语境可知，昨天我给汤姆打电话时，他正在看书，故从句动作发生时，主句动作正在进行，那么从句为一般过去时，主句应为过去进行时。故选C。
13.This is the CD_____________ I bought last year.
A. who B. that C. whom
14.Lisa plans_____________ a new picture next week.
A. draw B. to draw C. drawing
考查动词不定式。draw动词原形；to draw动词不定式；drawing动名词。表示“计划做某事”用plan to do表示，此处用to draw。故选B。
15.—Excuse me. Could you please tell me_____________?
—OK. Go down the street and you will find it on the left.
A. how I can get to the zoo B. how can I get to the zoo C. when I can get to the zoo
考查宾语从句。tell me后面是宾语从句，用陈述句的语序(主语+谓语动词)，B选项的语序错误，排除B。根据“Go down the street and you will find it on the left”可知询问的是怎样到达的问题，用how引导宾语从句，故选A。
Kate: Hi, Judy! I’m going swimming. Would you like to go with me?
Judy: ___16___ look at my finger!
Kate: Oh! ___17___
Judy: I broke the plate and cut my finger when I was doing the dishes.
Kate: That’s terrible! ___18___
Judy: No it’s not a big deal. In fact, it’s good for us to learn how to do chores.
Kate: ___19___ doing chores can help us learn how to look after ourselves.
Judy: You’re right.
Judy: I just try to do what I can, such as cleaning the room and taking out the rubbish.
Kate: That’s good enough. Take care!
Judy: Thank you. Let’s go swimming another time.
A. What do you usually help to do around the house?
B. What’s the matter?
C. Sorry, I can’t.
D. Is it serious?
E. Where did you go?
F. I think so.
【答案】16. C 17. B 18. D 19. F 20. A
根据上下文“Would you like to go with me?…cut my finger”可知，凯特邀请朱迪去游泳，但是朱迪的手指受伤了，所以她不能去游泳，故“抱歉，我不能”符合语境。故选C。
根据下文“I broke the plate and cut my finger when I was doing the dishes”可知，此处是凯特询问朱迪的手指怎么了。故选B。
根据下文“No it’s not a big deal”可知，此处是凯特询问朱迪的手指伤势严重不严重。故选D。
根据上下文“In fact, it’s good for us to learn how to do chores.Kate…doing chores can help us learn how to look after ourselves”可知，凯特赞同朱迪关于“这有利于帮助我们学习做家务”的观点。故选F。
根据下文“I just try to do what I can, such as cleaning the room and taking out the rubbish”可知，此处是凯特询问朱迪通常会在家里帮忙做什么。故选A。
Gina: Mum, I’m hungry!
Mum: Oh, it’s time to cook dinner. ___21___ for dinner?
Gina: I’d like noodles.
Gina: I’d like noodles with eggs and tomatoes.
Mum: I see. Can you help me wash the tomatoes?
Gina: ___23___. Where did you buy them? They’re nice and fresh.
Mum: In the supermarket.
Gina: Mum, are you free tomorrow?
Mum: Tomorrow? ___24___ is it then?
Gina: It’s Saturday. Shall we go shopping?
Mum: Sounds good! ___25___ to bring a shopping bag!
Gina: And my shopping list. Haha!
【答案】21. What would you like to eat
22. What kind of noodles do you like?
23. OK. 24. What day
25. Don’t forget
根据下文“I’d like noodles”可知，此处是妈妈询问吉娜晚餐想吃什么，应用what提问。would like to do sth想要做某事，固定短语。故答案为What would you like to eat。(本题答案不唯一，正确即可)
根据下文“I’d like noodles with eggs and tomatoes”可知，此处是妈妈询问吉娜想吃什么种类的面条。what kind of什么种类的，对事物的种类提问，后接单数名词或不可数名词。故答案为What kind of noodles do you like?(本题答案不唯一，正确即可)
根据上文“Can you help me wash the tomatoes?”可知，妈妈让吉娜帮忙洗西红柿，吉娜应表示同意。故答案为OK.(本题答案不唯一，正确即可)
根据下文“It’s Saturday”可知，此处是妈妈询问明天是星期几，应用what day进行提问。故答案为What day。
Last week, Green School had a clean-up day. Everyone tried their best to make the school more beautiful. They did different jobs.
Students ___26___ Mr. Smith’s class planted some ___27___ trees. There used to be two big trees in the school. Students liked to play under them. The big trees were the symbol of the school. But they were cut down. Why? Because they were ___28___ . There was some kind of virus (病毒). The virus was spreading to other trees. The schoolyard looked empty without them, so they decided to plant young trees. ___29___, they dug some small holes. Next, they put the trees in the holes. Then, they ___30___ the holes with the good soil (土壤). Finally, they tied the trees to small sticks to stop them from falling over.
Kids in Ms. Miller’s class picked ___31___ the rubbish. But plastic, glass and ___32___ can be recycled. So it’s important to put them in the right recycling bins. Of course, there are other bins for wet, dry and harmful things.
Ms. Black’s class cleaned the meeting ___33___. Mr. Brown’s students ___34___ weeds (杂草) out of the garden beds. Miss White’s class swept all the sidewalks.
It is hard work, ___35___ everyone has such a strong feeling of satisfaction. They have made a cleaner and more beautiful school all together. For all students, school is their home. Everyone should play a part in keeping it clean and tidy.
A. because B. First C. but D. from E. filled F. paper
G. ill H. room I. young J. Second K. up L. pulled
【答案】26. D 27. I 28. G 29. B 30. E 31. K 32. F 33. H 34. L 35. C
本句planted是谓语动词，Mr. Smith’s class做后置定语修饰Students，根据所给单词可知用from：来自，该短语意为“来自史密斯老师班级的学生”。故选D。
根据后文“they decided to plant young trees”可知，他们决定种的是小树苗，young trees小树。故选I。
根据后文“There was some kind of virus (病毒)”可知，那些树中了某种病毒，所以用ill：生病的。故选G。
根据前文“they put the trees in the holes”可知，已经把树放在坑里了，根据常识，接下来应把土填满坑，fill with填满，充满。故选E。
|My name is Jenny. I want to be a teacher because my mother is a teacher. She always makes her classes interesting and she is nice to her students. So they like her very much. I’m proud of my mother. She sets a good example for me. Besides, as a patient person, I think I will be good with my kids.|
|I’m John. I really want to be a scientist. Science is great and I’m interested in it. When I grow up, I want to discover many useful things to help people. I must study hard to make it possible.|
|Hi! I’m Helen Becoming a doctor is my dream. As we all know, doctors can be heroes they change the lives of their patients and give them hope to live on. Every time I go to see a doctor and see a smile on the doctor’s face, I feel really warm.|
|I’m Frank. I have a dream-to be a soldier. My cousin is a soldier. He looks cool and I think he is a real man. So I want to be a person like him. Soldiers are brave. When our country is in trouble, they are always there to help I want to be one of them and serve our country.|
36. Jenny wants to work in___________.
A. a museum B. a school C. a hospital D. a shop
37. John is interested in___________.
A. science B. math C. English D. computer
38. Helen feels___________ whenever she sees the doctor’s smile in the hospital.
A. nervous B. bored C. excited D. warm
39. Frank wants to be a soldier___________.
A. to be a tall man B. to help sick people C. to serve the country D. to set a good example
40. The four children are talking about their___________.
A. heroes B. patients C. experiences D. dreams
【答案】36. B 37. A 38. D 39. C 40. D
推理判断题。根据“I want to be a teacher because my mother is a teacher”可知珍妮想当老师，可推断她想在学校工作。故选B。
细节理解题。根据“Science is great and I’m interested in it”可知约翰对科学感兴趣。故选A。
细节理解题。根据“see a smile on the doctor’s face, I feel really warm”可知海伦看到医生的微笑她感觉温暖。故选D。
细节理解题。根据“When our country is in trouble, they are always there to help I want to be one of them and serve our country.”可知法兰克想做士兵为国家效力。故选C。
推理判断题。根据“ I want to be a teacher”，“ I really want to be a scientist”，“ Becoming a doctor is my dream”及“I have a dream-to be a soldier”可知四个人在谈论梦想。故选D。
China is famous for tea. Drinking tea is very popular in China and even around the world. It’s said that a Chinese ruler called Shen Nong was the first to discover tea as a drink. A few thousand years later, Lu Yu, “the saint of tea”, mentioned Shen Nong in his book Cha Jing. The book describes how tea plants were grown and used to make tea.
Nowadays, according to different processing ways, there are mainly four kinds of Chinese tea. They are green tea, black tea, Oolong tea and scented (有香味的) tea. without fermentation (发酵), green tea keeps the original color of the tea. If the green tea is fermented before baking, it will be black tea. Oolong tea is partially (部分的) fermented. And if fragrant flowers are mixed in the tea during the processing the scented tea will be made.
Tea is produced in many different areas in China. For example, Xi’an and Hangzhou are widely known for their tea. Tea plants are grown on the sides of mountains. When the leaves are ready, they are picked by hand and then are sent for processing. Later, the tea is packed and sent for many different countries and places around China.
It’s believed that tea was brought to Korea and Japan during the 6th and 7th centuries. In England, tea didn’t appear until around 1660. The tea trade from China to Western countries took place in the 19th century.
Tea is good for people’s health and plays an important role in Chinese social life.
41. Who discovered tea as a drink first according to the passage?
A. Shen Nong. B. Lu Yu. C. Hou Yi. D. Yu Gong.
42. How many kinds of Chinese tea are there according to different processing ways in general?
A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.
43. What does the underlined word “fragrant” mean?
A. 悦耳的 B. 难闻的 C. 难看的 D. 芳香的
44. Which is the right order to produce tea?
①Later, the tea is packed.
②When the leaves are ready they are picked by hand and then are sent for processing.
③Then it is sent for many different countries and places around China.
④Tea plants are grown on the sides of mountains.
A. ④③②① B. ④②①③ C. ④③①② D. ②④①③
45. When did the tea trade from China to Western countries take place?
A. During the 6th and 7th centuries. B. Around 1660.
C. In the 19th century. D. In the 1990s.
【答案】41. A 42. C 43. D 44. B 45. C
细节理解题。根据第一段“Shen Nong was the first to discover tea as a drink”可知神农发现了茶。故选A。
细节理解题。根据第二段“Nowadays, according to different processing ways, there are mainly four kinds of Chinese tea”可知根据处理的过程的不同主要有四种茶。故选C。
词义猜测题。根据“flowers are mixed in the tea during the processing the scented tea will be made”可知fragrant表示“有香味的”。故选D。
推理判断题。根据第三段“Tea plants are grown on the sides of mountains. When the leaves are ready, they are picked by hand and then are sent for processing. Later, the tea is packed and sent for many different countries and places around China”可知顺序是Tea plants are grown on the sides of mountains .茶树种植在山上。When the leaves are ready they are picked by hand and then are sent for processing. 当茶叶成熟，人们用手摘茶叶将其送去处理。Later, the tea is packed.然后茶叶被包装起来。Then it is sent for many different countries and places around China.然后送到很多不同的国家和地区。顺序为④②①③。故选B。
细节理解题。根据倒数第二段“The tea trade from China to Western countries took place in the 19th century”中国和西方国家的茶叶贸易发生在19世纪。故选C。
How do you feel about your looks? Is it important to have a beautiful face? Are there other things that can make a person special? The way you look is special. Do you know what I mean by that? We all look a little different. Some of us are tall. Some of us are fat. The point is, all of us have our own look-our own face.
Sometimes, we might feel bad about looking different. We might feel like we look ugly or strange. But our differences are what make us special.
I recently watched a speech by a man named Robert Hoge. He was born with a strange-looking face. His mother always worried that he would face many difficulties in life. But what Hoge did changed his mother’s mind little by little. Strangers would stare at him or even make fun of him. But he didn’t care at all. He decided to accept his face and feel confident (自信的) in himself. He has made a decision to live an amazing life.
It’s hard when you feel like you don’t look “normal” or “perfect”. But the truth is, no one is perfect. The important thing to remember is that you are special, no matter what you look like.
46. According to the writer, all of us look a little different. _____
47. The writer recently watched a speech by Robert Hoge’s mother. _____
48. Hoge’s mother used to worry that he would face many difficulties in life. _____
49. When strangers made fun of him, Hoge lost his confidence. _____
50. The writer tries to tell us that we are special no matter what we look like. _____
【答案】46. T 47. F
48. T 49. F
根据第一段“We all look a little different”我们所有人都看起来不一样，句子表述正确。故答案为T。
根据第三段“I recently watched a speech by a man named Robert Hoge”可知看了霍格的演讲，句子表述错误。故答案为F。
根据第三段“His mother always worried that he would face many difficulties in life”霍格的母亲总是担心他在生活中面临的很多困难，句子表述正确。故答案为T。
根据第三段“Strangers would stare at him or even make fun of him. But he didn’t care at all”陌生人取笑他，但是他一点儿都不在意。句子表述错误。故答案为F。
根据最后一段“The important thing to remember is that you are special, no matter what you look like”要记住的最重要的一点是不管你长什么样，你都是特别的，句子表述正确。故答案为T。
Suppose you’re in London and trying to find the bus to take you to Hyde Park. This should be easy. But if you can’t speak the language, it can be a problem. What will you do? ___51___
◆ Know the place you want to go.
You can always tell others the name of the place where you want to go. ___52___ Whatever it is, if you do a little homework to remember its name, you can ask the way much more easily.
If you’re not sure about your pronunciation when asking the way, you’d better take a map or a picture of the place where you want to go. As the old saying goes, “___54___.”
◆ Use body language.
___55___ For example, you can draw the shape of the Eiffel Tower in the air. It gives people an idea of where you are going.
Most important of all, be polite when asking the way. Finally, you’ll find your way.
A. It may be a place of interest, or simply a street.
B. A picture can say a thousand words.
C. Body language can be helpful in making others understand where you want to go.
D. Here is some advice on how to ask the way in a foreign country.
E. Take a map or a picture.
【答案】51. D 52. A 53. E 54. B 55. C
根据下文中“Know the place you want to go. Use body language.”可知，知道你想去的地方，使用肢体语言都属于建议内容，所以此处使用Here is some advice on how to ask the way in a foreign country.表示“这里有一些关于如何在国外问路的建议”。故选D。
根据上文中“You can always tell others the name of the place where you want to go.”可知，此处使用It may be a place of interest, or simply a street.表示“你可以告诉别人你想去的地方的名字。它可能是一个有趣的地方，或者只是一条街道”。故选A。
根据下文中“If you’re not sure about your pronunciation when asking the way, you’d better take a map or a picture of the place where you want to go.”可知，如果你在问路的时候不确定你的发音，你最好带一张地图或者你想去的地方的照片，所以此处使用Take a map or a picture.表示“带上一张地图或一张照片”。故选E。
根据上文中“As the old saying goes”可知，此处使用A picture can say a thousand words.表示“俗话说，一图胜千言”。故选B。
根据上文中“Use body language.”可知，使用肢体语言，所以此处使用Body language can be helpful in making others understand where you want to go.表示“肢体语言可以帮助别人理解你想去的地方”。故选C。
The novel coronavirus (新冠病毒) has changed our lives. In many countries, it has also changed the way people greet each other. To help stop the spread of coronavirus, people give up their usual greeting styles and invent safe ways. Let’s take a look.
___56___ Lean forward (倾身向前), touch faces and make a sound. French people’s favorite way of greeting. But when the virus is going around, too many kisses are not good. An expert gives everyone in France a suggestion: simply looking into a person’s eyes can be a greeting. It’s not as romantic as kissing, but it’s safe.
___57___ Like the French, Italians are also romantic people. When they meet, they always hug or kiss each other. Recently, an Italian grandma made a video to help everyone fight the disease. According to her, if you want to say hello to others, do not hug or kiss. Instead, you can close one of your eyes and give them a wink (眨眼). Isn’t it cute?
___58___ It’s a very Australian thing to put your hand out to shake hands. But if you do this, the virus can jump from one person to another. Now a health official (官员) in Australia says a pat (拍打) on the back would be better. But it also has some problems. For example, it’s a bit impolite if you do this to your teacher. What do you think?
___59___ People in Iran often shake hands when they meet. But a recent video shows that an interesting way to greet others is now popular in Iran. In the video, three Iran men wear masks and put their hands in their pockets. They don’t shake hands, but try to “shake” feet.
___60___ An official from the WHO suggested that we use three greetings: waving hands, Thai “wai” (泰式合十礼) and bumping elbows (碰肘礼).
A. The advice from the WHO.
B. No kissing, even if you are French.
C. Is the foot shake the new handshake?
D. Pat on the back.
E. Grandma has a good idea.
【答案】56. B 57. E 58. D 59. C 60. A
根据“French people’s favorite way of greeting. But when the virus is going around, too many kisses are not good.”可知此处与法国和亲吻有关，B选项“No kissing, even if you are French”符合。故选B。
根据“Recently, an Italian grandma made a video to help everyone fight the disease. According to her, if you want to say hello to others, do not hug or kiss. Instead, you can close one of your eyes and give them a wink”可知此处讲述祖母想出的问候的新方式，E选项“Grandma has a good idea”符合。故选E。
根据“a pat on the back would be better”可知此段讲述拍背部这种问候方式，D选项“Pat on the back”符合。故选D。
根据“ They don’t shake hands, but try to ‘shake’ feet”可知此处与脚feet打招呼有关，C选项“Is the foot shake the new handshake”符合。故选C。
根据“An official from the WHO suggested that”可知此处与WHO的建议有关，A选项“The advice from the WHO”符合。故选A。
New Greeting Ways
The novel coronavirus has made a big difference ___61___ our lives. In many countries, it has also changed the ___62___ people greet each other. To help stop the spread of coronavirus, people give up their usual greeting styles and invent safe ways. Let’s ___63___ at them.
In France and Italy, people learn to use their ___64___ to greet people instead of kissing or hugging. In Iran, people try to shake ___65___ rather than shake hands. An official from the WHO gives us three suggestions: waving hands, Thai “wai” and bumping elbows.
What do you think of these new greetings?
【答案】61. to 62. way (s) /style (s)
63. look 64. eyes
根据语境可知，新冠病毒给我们的生活产生了巨大的影响， make a difference to对……有影响，固定短语。故答案为to。
根据下文“To help stop the spread of coronavirus, people give up their usual greeting styles and invent safe ways”可知，新冠病毒的爆发改变了人们互相问候的方式。way、style均有“方式”的意思，均为可数名词，此处用其单复数形式均可。故答案为way (s) /style (s)。
根据下文列举的“In France and Italy…”人们之间问候的方式可知，此处应为“让我们看看这些问候的方式”。look看，动词，其中let sb do sth让某人做某事，故此处应用其原形。故答案为look。
A new report from a university says 80% of the world’s teens don’t get enough exercise very day. The report was based on (基于) a research done with about 2 million students aged 11 to 17 around the world. According to the report, activity standards are different in different countries and they are also different between boys and girls. In China, for example, only 20% of the boys are active enough, compared to 11% of the girls.
Why don’t teens go out for exercise? One main reason is that they always have technology products in their hands or around them. They spend too much time on smartphones, computers and TVs in their free time. Many teens find it very hard to pull themselves away from these devices (设备). The report says that young people need to do less in the digital world but more the real world. It advises kids to get at least an hour of exercise every day. This could include running, biking, playing sports, or many other outdoor activities.
More and more research shows that exercise not only helps the body, but also helps the brain. Besides, doing sports helps kids to make friends. Mark, a sports fan, started to play football when he was six years old. He used to be shy and weak, but now he has become taller and stronger. He gets to know the importance of communicating with his teammates and hoy to learn from mistakes and failure. And he has made lots of friends with the same interest. They often have football training on the playground. They have more to talk about and enjoy the happiness after training.
66. How many students around the world took part in the research?
67. Are activity standards the same between boys and girls according to the report?
68. What does the report advice kids to do
69. When did Mark start to play football?
70. Where do Mark and his teammates often have football training?
【答案】66. About 2/ two million (students). @About 2,000,000 (students). @About 2/ two million students took part in the research. @About 2,000,000 students took part in the research. @About 2,000,000 students (aged 11 to 17/around the world) took part in the research.
67. No, they aren’t @ No.
68. It advises them/ kids to get at least an hour of exercise every day. @To get at least an hour of exercise every day. @The report advises them/kids to get at least an hour of exercise every day.
69. When he was six /6 (years old). @At the age of 6 / six. @He started to play football when he was six/6 (years old). @He started to play football at the age of 6/six.
70. On the playground. @They often have football training on the playground. @They often do it on the playground. @Mark and his teammates often have football training on the playground.
细节理解题。题意：全世界有多少学生参加了这项研究?根据The report was based on a research done with about 2 million students aged 11 to 17 around the world. 该报告是基于对全球约200万名11至17岁学生的研究得出的。可知全世界有200万学生参加了这项研究，故答案为About 2/ two million (students). @About 2,000,000 (students). @About 2/ two million students took part in the research. @About 2,000,000 students took part in the research. @About 2,000,000 students (aged 11 to 17/around the world) took part in the research.
细节理解题。题意：根据报告，男孩和女孩的活动标准是一样的吗?根据According to the report, activity standards are different in different countries and they are also different between boys and girls. 根据报告，不同国家的活动标准是不同的，男孩和女孩的活动标准也是不同的。所以应作否定回答，故答案为No, they aren’t @ No.
细节理解题。题意：报告建议孩子们做什么?根据It advises kids to get at least an hour of exercise every day.可知，报告建议孩子们每天至少锻炼一小时。故答案为It advises them/ kids to get at least an hour of exercise every day. @To get at least an hour of exercise every day. @The report advises them/kids to get at least an hour of exercise every day.
细节理解题。题意：Mark什么时候开始踢足球的?根据Mark, a sports fan, started to play football when he was six years old.可知Mark6岁开始踢足球，故答案为When he was six /6 (years old). @At the age of 6 / six. @He started to play football when he was six/6 (years old). @He started to play football at the age of 6/six.
细节理解题。题意：马克和他的队友经常在哪里进行足球训练?根据They often have football training on the playground.可知他们经常在操场上进行足球训练。故答案为On the playground. @They often have football training on the playground. @They often do it on the playground. @Mark and his teammates often have football training on the playground.
|Students Wanted for School Show
Time: From 3 p.m. to 5 p.m.
Friday, August 28th
Place: In the school music hall
Email: Sandy0717@qq. com
Come and show us!
I am happy to get the information about the school show on ___71___, August 28th. I want to ___72___ in it. I’m good at singing and I can play the guitar, ___73___. Could I get a chance please?
Looking forward to your reply!
I’d like to take part in the school show in the music ___74___. I’m in the school band. I can play the drums. And I can also dance. I really hope to ___75___ myself. Can I be a member?
Please reply to me soon.
72. join /be
73. too 74. hall
75. show /enjoy /challenge /improve /relax
根据“Friday, August 28th”可知举办的时间是周五，此处填Friday。故答案为Friday。
表示“想要做某事”用动词短语want to do，此处表示“加入”用join in或者be in。故答案为join/be。
根据“Place: In the school music hall”可知地点状语是在音乐厅，此处用名词hall。故答案为hall。
表示“希望做某事”用动词短语hope to do，此处填动词原形。根据“school show”及“I’m in the school band. I can play the drums. And I can also dance”可知此处可以用动词show表示“展示自己的才能”；或者enjoy oneself表示“玩得开心”；或者challenge表示“挑战自己” ；或者improve表示“提升自己”；或者relax表示“让自己放松”。故答案为show/enjoy/challenge/ improve/relax。
Hello, everyone! My name is Li Hua. Nowadays, people care more about our grades. In fact, good behavior is as important as good grades. However,_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
I believe we’ll be better students as long as we behave ourselves.
That’s all. Thanks for listening.
Hello, everyone! My name is Li Hua. Nowadays, people care more about our grades. In fact, good behavior is as important as good grades. However, some bad behavior can be seen around us. For example, some students throw rubbish everywhere, which makes the environment worse and worse. Some students are always shouting back angrily to their parents gradually the relations between them have become difficult.
How can we behave well? First, I think we should be polite and kind to others. Be ready to help others in need. Second, try to be honest and keep promises. The most important thing is to follow the rules at school or in public.
Let’s pull together and take action from now on.
I believe we’ll be better students as long as we behave ourselves.
That’s all Thanks for listening!
Hello, everyone! My name is Li Hua. Nowadays, people care more about our grades. In fact, good behavior is as important as good grades. However, we can hear some students talk loudly on the bus. What’s worse, some students smoke in public places. These may make others uncomfortable and smoking is harmful to people’s health to be better students.
We should think of others and keep the voice down in public. And we should follow the traffic rules to make sure we are safe. Besides, we should try to be honest students and we shouldn’t lie to others.
Let’s pull together and take action from now on.
I believe we’ll be better students as long as we behave ourselves.
That’s all. Thanks for listening.
短语：care more about; in fact; for example; throw rubbish; shouting back; behave well; in need; try to; keep promises; follow the rules; pull together; take action; from now on；what’s worse; is harmful to; think of; keep the voice down; in public; make sure; lie to。
句型：I think… 宾语从句；which引导的定语从句；as long as引导的条件状语从句；we should do表示建议的句子。