What is the boy going to buy?
A. Some juice. B. Some oranges. C. Some apples.
1. What is the man doing?
A. He is having dinner. B. He is having a class. C. He is planning his vacation.
2. How is the weather today?
A. Cool. B. Hot. C. Cold.
3. When did the woman go to the new restaurant?
A. Last night. B. Last week. C. Two days ago.
4. Where are Tom’s parents going for the Mid—Autumn Festival?
A. To his brother’s home. B. To his home. C. To his sister’s home.
5. What’s wrong with the man?
A. He has a fever. B. He has a sore throat. C. He has a toothache.
6. Why will Bill go to the party later?
A. Because he walks to the party.
B. Because he needs to pick up Gina.
C. Because he has to wait for Jenny.
7. How much money will the woman give away?
A. $50. B. $950. C. $1,000.
8. What does the girl mean?
A. The book is expensive. B. The book is heavy. C. The book is interesting.
9. When will Nancy go to the movies?
A. On Friday. B. On Saturday. C. On Sunday.
10. How will Nancy go there?
A. On foot. B. By bike. C. By car.
11. What does Mike think of the sofa?
A. Its colours are too bright. B. It looks good with the bed.
C. Its shape is perfect for the bedroom.
12. Which of the following is true?
A. The walls are light yellow. B. Lucy likes brown.
C. They have bought the sofa.
13. What is Linda doing?
A. She is singing. B. She is listening to music.
C. She is watching TV.
14. How is the first song they talk about?
A. Soft. B. Loud. C. Sad.
15. What can we know about the band The Sky?
A. They are very famous. B. They have made a few records.
C. They will have a concert in August.
16 Where does Kate want to work?
A. On a plane. B. At school. C. On a ship.
17. What language can Kate speak?
A. French and English. B. French and Chinese.
C. Chinese and English.
18. What can we get from the conversation?
A. Kate often goes for a vacation. B. Eric loves taking care of people.
C. Eric wants to be a travel writer.
19. When is the Art Festival?
A. On June 15th. B. On July 5th. C. On July 25th.
20. Where will the Art Festival be held?
A. At Art Center. B. At Center Park. C. At Hill City.
21. Who will be invited to the Art Festival?
A. Young pianists. B. Young dancers. C. Young painters.
22. What can we get from the monologue?
A. The festival lasts three hours.
B. You can paint pictures at the festival.
C. The bus can take you directly to the festival.
23. Mark grew up in ________ in the north of England.
24. In England, he could not do much but ________ in the countryside.
25. When he was ________, he moved to Singapore.
26. In ________, he moved to Hangzhou, China.
27. He has got ________to move again in the future.
1.Tina ________ drives to work. But today she drives because of the rain.
A. always B. often C. sometimes D. hardly
考查副词。always总是；often经常；sometimes有时；hardly几乎不。根据“But today she drives because of the rain”可知一般是不开车，此处用频度副词hardly表示“几乎不”。故选D。
2.—The coffee’s finished!
—Oh, sorry! I ________to the shop to get some.
A. am going B. was going C. went D. have gone
考查动词的时态。am going一般将来时；was going过去将来时；went动词的过去式；have gone动词的现在完成时。根据“The coffee’s finished”可知此处表示说话人要去商店买一些回来，用一般将来时，动词用am going 。故选A。
3.It was great in the end ________ we had a terrible time at the beginning.
A. if B. unless C. when D. although
考查连词辨析。if如果；unless除非，如果不；when当……时候；although虽然，尽管。根据句意可知，空前“It was great”与空后“we had a terrible time”是转折关系，这里应用although引导让步状语从句。故选D。
4.I’m pretty good at tennis. Actually, I’m probably ________ in the club.
A. worse B. good C. better D. the best
考查形容词最高级。worse更糟的；good好的；better更好的；the best最好的。根据“pretty good at tennis”以及“in the club”可知此处表示的是最高级“最好的”，用the best。故选D。
5.When you go rock climbing, you need to be careful so that you don’t have a(n) ________.
A. chance B. accident C. secret D. action
考查名词辨析。chance机会；accident意外；secret秘密；action行动。句中提到了rock climbing攀岩，这是一个危险的运动，结合句中“you need to be careful”可知，这里是提醒小心不要发生意外。故选B。
6.The performer ________ because there was too much noise coming from the crowd.
A. continued B. relaxed C. stopped D. won
考查动词辨析。continued继续；relaxed放松；stopped停止；won赢。根据句意“…because there was too much noise coming from the crowd.”可知，因为人群中有噪音，所以表演者停下来，C选项符合语境，故选C。
7.I don’t know the words to a lot of songs, but I do know some folk songs that my grandma ________ me at an early age.
A. teaches B. taught C. will teach D. has taught
考查动词时态。teaches一般现在时；taught一般过去时；will teach一般将来时；has taught现在完成时。本句为that引导的定语从句，根据句中at an early age可知，从句时态应为一般过去时。故选B。
8.You ________ lunch at school. So you don’t have to bring your own food.
A. give B. will give C. are given D. have given
考查一般现在时被动语态。give给，是动词原形；will give一般将来时；are given一般现在时的被动语态；have given现在完成时。根据句意可知，该句主语You和动词give之间构成被动关系，应用被动语态。故选C。
[Failed to download image : http://qbm-images.oss-cn-hangzhou.aliyuncs.com/QBM/2020/7/22/2510992699031552/2511401970008064/STEM/e232005477e6420cadbe2b9884a8b0b8.png]
Cowboys have lived and worked in the west and south—west of the United States for over three centuries and they are a famous symbol of the USA. When you watch those old Hollywood cowboy films from the fifties and sixties, you see a job. You see a ____9____ of freedom and adventure (冒险). However, the real job of an American cowboy has always been ____10____ and sometimes dangerous. It is physical with long hours and low pay.
Life hasn’t ____11____ much for cowboys since the early days. Cows walk across huge plains (草原) to ____12____ the grass and the cowboy rides on his horse to bring ____13____ home. Like the cowboys of the past, a 21st century cowboy ____14____ gets up early on freezing cold mornings and makes breakfast over a fire.
So why does a man—because it is usually a man—become a cowboy? For some, it isn’t a ____15____, because they are born into the life. They have worked with ____16____ since they were children. They ____17____ the traditional cowboy culture: “It’s a real life about you, your horse and the open _____18_____.”
Some people choose the job _____19_____ in life. Pat had an office job with the US government with high pay, _____20_____ he didn’t like city life and spending all day inside. So one day, he _____21_____ his job and moved to a ranch (牧场) in Texas, making much less money _____22_____ a cowboy. He wanted job satisfaction. And for a cowboy, job satisfaction doesn’t come from the money or a comfortable office. It comes from being _____23_____ to wake up under the sky and being your own boss.
9. A. life B. place C. way D. day
10. A. interesting B. boring C. hard D. easy
11. A. got B. paid C. done D. changed
12. A. catch B. eat C. touch D. take
13. A. it B. him C. her D. them
14. A. just B. still C. even D. never
15. A. problem B. choice C. plan D. dream
16. A. parents B. brothers C. cows D. sheep
17. A. create B. miss C. love D. refuse
18. A. country B. culture C. mind D. cowboy
19. A. later B. early C. quickly D. suddenly
20. A. so B. and C. since D. but
21. A. looked for B. took up C. gave up D. cared about
22. A. for B. as C. with D. like
23. A. relaxed B. slow C. late D. free
【答案】9. A 10. C 11. D 12. B 13. D 14. B 15. B 16. C 17. C 18. A 19. A 20. D 21. C 22. B 23. D
life生活；place地方；way方法；day天。根据“freedom and adventure”可知此处用名词life表示“生活”。故选A。
interesting有趣的；boring无聊的；hard艰难的；easy容易的。根据“It is physical with long hours and low pay”可知此处用形容词hard表示“难的”。故选C。
got得到；paid付款；done做；changed改变。根据“Like the cowboys of the past”可知此处表示“没什么变化”用动词changed。故选D。
just只是；still仍；even甚至；never从不。根据“Like the cowboys of the past”可知此处用副词still表示“仍旧”。故选B。
problem问题；choice选择；plan计划；dream梦想。根据“because they are born into the life”可知此处用名词choice表示“选择”。故选B。
parents父母；brothers兄弟；cows奶牛；sheep绵羊。根据前文“Cows walk across huge plains”可知此处用名词cows。故选C。
later后来；early早的；quickly快；suddenly突然。根据上一段“they are born into the life”可知此处讲述的后来选择这个工作的人，用副词later。故选A。
looked for寻找；took up占据；gave up放弃；cared about在意。根据his job可知此处指的是他放弃了政府的工作，用动词短语gave up。故选C。
relaxed放松的；slow慢的；late后来；free自由的。根据“wake up under the sky and being your own boss”可知此处用形容词free表示“自由的”。故选D。
|because bring city easy even goal important make repeat they|
Chile (智利) is a long and beautiful country with ocean to the west and mountains to the east. Some of the villages are a very long way from ____24____ and some of the schools are very small.
It is difficult for small schools to teach science ____25____ they don’t have enough teachers or equipment (设备). This is where the Science Bus Project can help. The bus ____26____ special science teachers, new ideas and equipment to schools in different parts of the country. Sometimes the children go inside the bus for ____27____ science lessons or clubs. Sometimes the teachers ____28____ bring the equipment inside the classroom. The children do experiments (实验). The materials used in the experiments are ____29____ to find, for example recycled plastic bottles, so that the class teacher can ____30____ the experiments with the class when the bus has gone.
The ____31____ of the Science Bus Project is to bring science to children all over Chile. Since 2012, the bus has visited lots of schools in Chile, and hundreds of teachers have learned how ____32____ their science classes fun and exciting.
Science is _____33_____ for all of us, as it helps us understand our world and we can learn about it inside or outside of the classroom.
26. brings 27. their
28. even 29. easy
30. repeat 31. goal
32. to make
根据句意可知，空后“…they don’t have enough teachers or equipment”解释了这些小学校很难上科学课的原因，因此这里应选择because，意为“因为”，引导原因状语从句。故答案为because。
根据句意可知，这里指代孩子们的科学课，空后science lessons or clubs是名词，这里应用形容词性物主代词，作定语。they是人称代词主格形式，它的形容词性物主代词是their。故答案为their。
根据句子结构可知，这里应选择一个形容词。根据空后“for example recycled plastic bottles”可知，像回收的塑料瓶这样的实验材料是很容易找到的，故选择easy，意为“容易的”。故答案为easy。
空前can是情态动词，这里应选择一个动词。结合句中“…when the bus has gone”可知，巴士走了之后，老师可以和同学们重复实验的情况，repeat符合语境，意为“重复”。情态动词后跟动词原形，故答案为repeat。
根据句意“…is to bring science to children all over Chile.”可知，这句话介绍的是科学巴士项目的目标是什么，因此应选择goal，意为“目标”。故答案为goal。
根据句中“as it helps us understand our world and we can learn about it inside or outside of the classroom.”可知，科学可以帮助我们了解世界，所以科学是非常重要的。important，形容词，“重要的”，符合语境，在句中作表语。故答案为important。
|Would you like to get fit and make new friends?||Join our running groups for beginners and for more experienced runners. It’s fun and there are no competitions. It costs £3 to be a member.
7 pm. every Wednesday.
Call Mike for details (细节) at 077—658945.
|Join us and WIN a new camera!|
|The Barton Photography (摄影) Club welcomes new members. We are a busy club with famous teachers. Join before 1st March and enter our summer photography competition. First prize is a new XP8ii camera! You need to pay £15 to join the club.
Visit wwwbartonphotoclub.com to join.
Have fun with a local theatre group. We are looking for actors to be in a musical comedy this summer. You must be available twice a week starting 2nd April. Passion (热情) is more important than talent! Join us for free.
Write to Mandy Giles on email@example.com.
34. What can we do for more information about the running groups?
A. Visit Mike. B. Give Mike a call.
C. Write to Mike. D. Send Mike an email.
35. How much does it cost to join the photography club?
A. £15 B. £8. C. £3. D. Free.
36. Which of the following is true according to the ads above?
A. You are sure to get a camera to join the photography club.
B. Talent is the most important for actors in the theatre group.
C. The running groups have running competitions every Wednesday.
D. Actors must take part in the theatre group’s activities twice a week.
【答案】34. B 35. A 36. D
细节理解题。根据“Call Mike for details (细节) at 077—658945”可知，我们可以给迈克打电话来了解跑步小组的更多信息。故选B。
细节理解题。根据“You need to pay £15 to join the club”可知，参加摄影俱乐部需要支付15英镑。故选A。
细节理解题。A选项：你一定要买一台照相机来参加摄影俱乐部。根据“First prize is a new XP8ii camera!”可知，文中并没有提到参加摄影俱乐部需要买台照相机，选项错误；B选项：对剧团演员来说，天赋是最重要的。根据“Passion (热情) is more important than talent”可知，热情比天赋重要，选项错误；C选项：跑步团体每周三都有跑步比赛。根据“It’s fun and there are no competitions”可知，跑步团体没有比赛，选项错误；D选项：演员们必须每周参加两次剧团的活动。根据“You must be available twice a week starting 2nd April”可知，每周必须参加两次剧团活动，选项正确。故选D。
In 2007, Barrington Irving became the youngest person to fly alone around the world. He was just 23 years old—and he built the plane himself. How did he achieve this?
Irving’s interest in flying started when he was 15. He was working in his parents’ bookstore in Miami, Florida. One of the customers was a pilot, Gary Robinson. One day, Robinson asked Irving if he was interested in flying. Irving didn’t think he was smart enough. But the next day, Robinson took Irving to an airport. He showed Irving inside the cockpit (驾驶舱) of a Boeing 777. That experience changed Irving’s life.
Irving really wanted to fly, but flight school was expensive. To achieve his dream, he worked different jobs. He washed airplanes and cleaned swimming pools. At home, he practiced flying on a video game. In the end, he got enough money for flight school.
At flight school, Irving achieved his dream of learning how to fly. But he wasn’t finished. Next, he planned to build his own plane and fly alone around the world.
Building the plane was difficult. Irving asked more than 50 companies for airplane parts. Most said no, but he persisted (顽强地坚持) in asking. Three years later, he had parts worth $300,000. Columbia, an airplane company, agreed to build a plane using the parts. Soon, his airplane was ready to fly.
On March 23, 2007, Irving began his round-the-world trip. After 97 days—with 145 hours in the air—he landed back in Miami. A cheering crowd of people was there to welcome him.
Irving saw many young people in the crowd, and this had a powerful effect (影响) on him. He wanted to use his experience to help other young people achieve their own dreams.
“Everyone told me what I couldn’t do,” says Irving. “They said I was too young, that I didn’t have enough money. But even if no one believes in your dream,” he says, “you have to pursue (追求) it.”
37. Why was Gary Robinson important in Irving’s life?
A. He got Irving interested in flying. B. He sent Irving to a flight school.
C. He helped Irving build a plane. D. He taught Irving how to fly.
38. Put the events about Irving in the correct order.
a. Irving got the parts for his plane. b. Irving flew around the world,
c. Irving met Gary Robinson. d. Irving learned to fly.
A. c—d—a—b B. c—a—d—b C. b—c—a—d D. b—c—d—a
39. What can we know about Irving’s personality according to the passage?
A. Clever and honest. B. Humorous and responsible.
C. Polite and powerful. D. Hard-working and persistent.
40. What would be the best title for the passage?
A. Becoming a Pilot. B. Life in Flight School.
C. Achieving a Dream. D. Building Your Own Plane.
【答案】37. A 38. A 39. D 40. C
细节理解题。根据短文第二段“One day, Robinson asked Irving if he was interested in flying. Irving didn’t think he was smart enough. But the next day, Robinson took Irving to an airport. He showed Irving inside the cockpit (驾驶舱) of a Boeing 777. That experience changed Irving’s life.”可知，是Robinson让Irving对飞行产生了兴趣，因此他对于Irving来说是一个很重要的人。故选A。
推理判断题。根据短文第三段“To achieve his dream, he worked different jobs.”和第五段“Building the plane was difficult. Irving asked more than 50 companies for airplane parts. Most said no, but he persisted (顽强地坚持) in asking.”可知，Irving为了实现自己的飞行梦，努力工作去赚钱上航校。在找公司制造自己的飞机时，他被拒绝了很多次，但仍然顽强坚持。由此可知，hard-working“工作努力的”和persistent“顽强坚持的”这两个词最能体现Irving的个性。故选D。
主旨大意题。根据文意可知，这篇短文讲述了Barrington Irving从15岁开始对飞行有了兴趣，然后努力学习飞行，克服种种困难，制造了自己的飞机，并环游世界的故事。由文章的最后“He wanted to use his experience to help other young people achieve their own dreams.”可知，通过Irving的故事，短文是鼓励年轻人们要努力实现自己的梦想。C选项“实现梦想”能够体现文章的主题，作为题目最为合适。故选C。
Some people ski (滑雪) down mountains. Others climb huge rocks or photograph dangerous animals. Why do people enjoy risky activities like these?
Some people take risks simply because it makes them feel good. Psychologist (心理学家) Marvin says that this kind of explorers (探险者) are always looking for change and excitement. When people do something new or risky, a chemical (化学物质) in the brain creates a pleasant feeling. They love this feeling and want to experience it as often as possible.
Other people don’t take risks for the feeling of excitement but to achieve a goal. For example, Mike Fay went on a dangerous 2,000—mile special journey in central Africa. He worked to help save the wildlife there. Fay’s expeditions helped create 13 national parks.
For other people, such as extreme athletes (极限运动员), taking risks is part of their job. Sports psychologist Shane says extreme athletes see the world differently. In a dangerous activity, most people probably do not feel in control. Extreme athletes are different: they feel in control in dangerous situations. The danger can even help them. For example, skier Daron Rahlves says that being afraid makes him try harder to succeed.
Most of us are not extreme athletes or explorers. However, we still take risks in our lives. Some of us take social risks, such as speaking in front of a large group of people. Sometimes, we take financial risks, such as buying a house. And sometimes we take career risks, such as leaving a job or starting a business. Most people take risks in some areas of life, but not in others. What kind of risk—taker are you?
41. What does the underlined word “it” in Paragraph 2 refer to?
A. The brain. B. Something new.
C. A chemical. D. A pleasant feeling.
42. What does the underlined word “expedition” in Paragraph 3 mean?
A. Much money. B. A journey with a special goal.
C. A great idea. D. A plan for a dangerous journey.
43. How many kinds of extreme athletes or explorers are mentioned in the passage?
A. Three. B. Four. C. Five. D. Six.
44. Which of the following is true according to the passage?
A. Mike Fay is a professional risk—taker.
B. Most people don’t take risks in their daily life.
C. Extreme athletes deal with danger better than others.
D. Daron Rahlves takes risks mainly for change and excitement.
【答案】41. D 42. B 43. A 44. C
推理判断题。根据上文“When people do something new or risky, a chemical in the brain creates a pleasant feeling. They love this feeling and want to experience it as often as possible”可知，当人们做一些新的或有风险的事情时，大脑中的一种化学物质会产生一种愉快的感觉。他们喜欢这种感觉，并希望尽可能多地体验这种感觉。故划线部分it指代的是“愉快的感觉”。故选D。
词句猜测题。根据上文“Other people don’t take risks for the feeling of excitement but to achieve a goal…He worked to help save the wildlife there”可知，一些人不会因为兴奋而冒险，而是为了达到一个目标而进行冒险活动，费伊的探险队就是这样的组织，他们的目标是保护野生动物，故划线部分expedition意味着“有着特殊目标的旅程”。故选B。
细节理解题。根据“Some people take risks simply because it makes them feel good…Other people don’t take risks for the feeling of excitement but to achieve a goal…For other people, such as extreme athletes (极限运动员), taking risks is part of their job”可知，文中一共提到了三种极限运动员，分别是因为冒险带来的感受、完成特定的目标、工作需要。故选A。
细节理解题。A选项：迈克·费伊是个专业的冒险者。根据“Other people don’t take risks for the feeling of excitement but to achieve a goal”可知，迈克·费伊是为了特定的目标而冒险的，选项错误；B选项：大多数人在日常生活中不会冒险。根据“However, we still take risks in our lives”可知，选项错误；C选项：极限运动员比其他运动员更好地应对极端危险。根据“In a dangerous activity, most people probably do not feel in control. Extreme athletes are different: they feel in control in dangerous situations”可知，极限运动员比普通运动员能更好地处理危险，选项正确；D选项：Daron Rahlves主要是为了改变和兴奋而冒险。根据“For other people, such as extreme athletes (极限运动员), taking risks is part of their job”可知，他是因为工作需要而冒险，选项错误。故选C。
How do you feel about nature? After spending hours indoors, do you feel better when you visit your local park? Most people think that nature is good for our bodies and brains. However, humans are spending more time inside and less time outside. For example, the number of visitors to Canada’s national parks is getting lower every year. And in countries such as the USA, only 10% of teenagers spend time outside every day. Many doctors feel that this is a problem in the twenty—first century.
As a result, some doctors are studying the connection between nature and health: one example of this is the work of Dr Matilda in Sweden. The doctor gave people a maths test. During the test, their heart rates (心率) were fast. After the test, one group of people sat in a 3D—virtual—reality (虚拟现实) room for fifteen minutes with pictures and sounds of nature. Their heart rates were slower than people’s in the other group.
The virtual touch with nature helped them feel more relaxed. Another good example of how nature is good for health comes from Canada. In Toronto, researchers studied 31,000 people living in the city. In general, they found that healthier people lived near parks.
Because of studies like these, some countries and cities want nature to be part of people’s everyday life. In Dubai (迪拜), for example, there are plans for a new shopping mall with a large garden so shoppers can relax outside with trees, plants and water. In Switzerland, “forest schools” are popular. Schoolchildren study their subjects in the forests and do lots of exercise outside. And South Korea (韩国) is another good example: it has new forests near its cities and around 13 million people visit these forests every year. So after building cities for so long, perhaps it’s now time to start rebuilding nature.
45. What does Paragraph 1 mainly talk about?
A. Teenagers’ problem in the 21st century. B. How much time we spend outdoors.
C. Visiting your local park. D. Feeling about nature.
46. Match the countries or cities with the information and choose the right answer.
①the USA a. Children study in the forests and do lots of activities outside.
②Dubai b. About 13 million people visit new forests near its cities every year.
③Switzerland c. A new shopping mall with a large garden will be built.
④South Korea d. 10% of teenagers spend time outside every day.
A. ①—a ②—d ③—b ④—c B. ①—d ②—c ③—a ④—b
C. ①—a ②—c ③—d ④—b D. ①—d ②—c ③—b ④—a
47. What do the results of the studies show?
A. More and more Canadians will live near parks.
B. The maths test is difficult and makes people nervous.
C. Nature can help people feel more relaxed and be healthier.
D. People’s heart rates get slower in a 3D—virtual—reality room.
48. What can we infer from the last sentence of the passage?
A. Nature is more important than cities. B. Country life is healthier than city life.
C. People have lived in the cities for so long. D. Nature should be part of people’s daily life.
【答案】45. B 46. B 47. C 48. D
主旨大意题。根据第一段“However, humans are spending more time inside and less time outside…Many doctors feel that this is a problem in the twenty—first century”可知，本段主要以加拿大、美国等国家人们的户外活动时间情况为例，介绍了如今人们的户外活动时间正在逐渐减少。故选B。
细节理解题。根据“And in countries such as the USA, only 10% of teenagers spend time outside every day”可知，美国只有10%的青少年每天都在户外活动，故①—d；根据“In Dubai(迪拜), for example, there are plans for a new shopping mall with a large garden…”可知，迪拜的一座带有大花园的新的购物中心即将建成，故②—c；根据“In Switzerland, “forest schools” are popular. Schoolchildren study their subjects in the forests and do lots of exercise outside”可知，在瑞士，“森林学校”很受欢迎。小学生们在森林里学习他们的科目，在外面做大量的运动，故③—a；根据“And South Korea (韩国) is another good example: it has new forests near its cities and around 13 million people visit these forests every year”可知，在韩国，每年大约有1300万人参观城市附近的森林，故④—b。故选B。
细节理解题。根据第三段“The virtual touch with nature helped them feel more relaxed. Another good example of how nature is good for health comes from Canada”可知，实验结果显示，自然能够帮助人们放松，并且让人们更健康。故选C。
推理判断题。根据最后一段“some countries and cities want nature to be part of people’s everyday life…So after building cities for so long, perhaps it’s now time to start rebuilding nature”可知，在建设了这么长时间的城市之后，也许现在是时候开始重建自然了，这句话意味着“我们应该重建自然，让自然成为我们生活的一部分”。故选D。
Do you know what your friends watched on TV last night? Do your friends know what you had for breakfast today? Do you think you are using social media (社交媒体) too much?
____49____ It is reported that around 2,800 million people often use social media. That’s almost 40 percent of the world’s population. But how much time do we really spend on social media? And what exactly do we spend that time doing?
Research shows that, worldwide, the average (普通的) person spends two hours and 19 minutes on social media each day. ____50____ An average person there spends four hours and 17 minutes a day on social media. Research also shows that women use social media more than men. In the United States, for example, women spend around two hours more a week than men on social media.
____51____ In general, it seems we spend more time looking at other people’s pages than adding to our own. According to one survey, the most common social media activities are visiting friends’ pages, reading their news, and commenting (评论) on their posts.
____52____ It has over 2,000 million users. In second place, however, is the Chinese site Qzone. In 2017, Qzone was China’s most popular social media site, with around 600 million users worldwide. That’s more than Twitter and Instagram.
Social media continues to grow. ____53____ And as Internet access (通道) becomes available to even more people around the world, this growth won’t stop anytime soon.
A. What do most people do on social media?
B. Why do people communicate on social media?
C. People in Philippines are the most active users.
D. The most popular social media site is Facebook.
E. On Facebook, people post their news and photos.
F. Right now, there are 5 new Facebook users every second.
G. Social media is now a part of many people’ s everyday lives.
【答案】49. G 50. C 51. A 52. D 53. F
根据这段后面句子“It is reported that around 2,800 million people often use social media. That’s almost 40 percent of the world’s population. 据报道，大约有28亿人经常使用社交媒体。这几乎占世界人口的40%。”，可知这段首句应表达社交媒体现在已经成为许多人日常生活的一部分，选项G符合此意，故选G。
根据后一句“An average person there spends four hours and 17 minutes a day on social media. 那里的人平均每天花4小时17分钟在社交媒体上。”，可知此句应特别指出某个地方的人经常使用社交媒体，所以选项C符合此意，故选C。
根据后一句“In general, it seems we spend more time looking at other people’s pages than adding to our own. 一般来说，我们花更多的时间去看别人的网页，而不是增加自己的网页。”，可知此句应问“大多数人在社交媒体上做什么?”,选项A符合此意，故选A。
根据这段后面句子“It has over 2,000 million users. In second place, however, is the Chinese site Qzone. 它拥有超过20亿的用户。排在第二位的是中国网站Qzone。”，可知此句应指出第一位的社交媒体网站，选项D符合此意，故选D。
根据前一句“Social media continues to grow.社交媒体继续增长。”，以及后一句“And as Internet access (通道) becomes available to even more people around the world, this growth won’t stop anytime soon. 随着世界各地越来越多的人可以使用互联网，这种增长不会很快停止。”，可知此句应表达使用用户的增长情况，选项F符合此意，故选F。
(Mei and Jian are talking in the school. Mei=M Jian=J)
M: Help me, Jian. I have got to organize the school clean-up day, but I don’t know what to do.
M: I don’t know.
J: Well, Mei. __________55__________. It’s a good idea to learn what that person did.
M: OK, I will ask Ms. Robert. But I need to get started today. How should I tell other students about the event?
J: _________56_________ Everyone sees that.
M: Great idea!
J: __________57__________ Put signs on the rubbish bins (垃圾桶) to remind students not to drop litter. I can help you with that.
M: That’s clever. If we start keeping the school clean, there’ll be less work to do on clean-up day.
J: That’s right! And one more thing, you might try talking to teachers. _________58_________
M: Good advice, Jian. Thank you!
A. You should ask.
B. When is the clean-up day?
C. Who organized it last year?
D. Some volunteers will do the clean-up.
E. You’d better put it on the school calendar.
F. Ask them to tell their classes about the day.
G. And why don’t you get students to clean before the event?
【答案】54. C 55. A 56. E 57. G 58. F
根据下面的回答“I don’t know”可知，这里健提出了一个问题；再根据下文“It’s a good idea to learn what that person did.”健说向那个人学习一下是好主意。由此可推测，这里应该问的是去年组织这个活动的人是谁。故选C。
根据上面梅提出的问题“How should I tell other students about the event?”可知，这里应给梅提建议，告诉她如何通知同学们这件事。E选项的回答符合语境，故选E。
根据下文“That’s clever. If we start keeping the school clean, there’ll be less work to do on clean-up day.”可知，健让梅现在就开始付诸行动，G选项Why don’t you…是提建议的句型，符合语境，故选G。
上句话“And one more thing, you might try talking to teachers.”健提出让梅去和老师谈谈，这里承接上句，健的意思是让老师去通知各班同学关于卫生大扫除日的事情。F选项符合语境，故选F。
59.为了帮助学生迎接中考，在中考前几个月，老师一般都会进行复习教学。一家英语教学研究中心(English Teaching Research Center)正在对中考英语复习教学现状进行调查。请你根据下面提示，写一篇英语短文，向他们介绍你们班的英语复习课的情况，谈谈你对英语复习课的感受及看法，并提出建议。
1. Your feelings about your English revision classes.
2. Class activities: a. What did your English teacher usually do in class?
b. What did you usually do in class?
3. Your advice on English revision classes to your English teacher.
I think my English revision classes were ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
I think my English revision classes were useful but tiring. In class, my English teacher organized different kinds of activities to help us review what we had learnt. Sometimes she explained how to use the key words and sentence patterns. We took notes and made sentences. With the teacher’s help, we practiced listening, reading and writing in class. But we often did exercises and had exams, which made me stressed out.
I hope English revision classes can be more enjoyable. We can play games and role—play conversations. It’s a good idea to have discussions with my partners in English. What’s more, I like teachers who are always with a smile.
短语：take notes；make sentences；practice doing sth；stressed out；what’s more。