2021知到答案 大学英语(西安石油大学)2076717 最新智慧树满分章节测试答案

第一章 单元测试

1、单选题:
They were _____ to sell their house in order to pay their debts.
选项:
A:obliged
B:absorbed
C:committed
D:involved
答案: 【obliged】

2、单选题:
The scientist is _____ in many spheres of knowledge.
选项:
A:distinctive
B:distinct
C:distinguished
D:distinguishable
答案: 【distinguished】

3、单选题:
The Prime Minister ______ that a five-man committee had been founded to investigate the cause of the accident.
选项:
A:screamed
B:proclaimed
C:claimed
D:exclaimed
答案: 【proclaimed 】

4、单选题:
The rent is reasonable, and ______, the location is perfect.
选项:
A:therefore
B:moreover
C:otherwise
D:however
答案: 【moreover 】

5、单选题:
This kind of desk can be _____ to the height you need.
选项:
A:regulated
B:amended
C:adapted
D:adjusted
答案: 【adjusted 】

第二章 单元测试

1、判断题:
“艰难之路唯勇者行”,可翻译为:When the going gets tough, the tough get going.
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

2、判断题:
Humanities可解释为:he Humanities are academic disciplines that study aspects of human culture, using methods that are primarily anaytical, critical, or speculative, which are distinguished from the mainly empirical approaches of the natural sciences. The humanities, also called social sciences, include history, anthropology, communication studies, law, language, literature, philosophy, religion, music and theater, etc.
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

3、判断题:
invest sb. with sth.的意思是,把某物扔给某人
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

4、单选题:
After driving for thirty miles, she suddenly realized that she          in the wrong direction.

选项:
A:had been driving
B:has been driving
C:was driving
D:drove
答案: 【had been driving 】

5、单选题:
On his next birthday he         married for ten years.

选项:
A:will have been
B:has been
C:will be
D:would have been
答案: 【will have been】

内容查看
查看价格5
点点赞赏,手留余香 给TA打赏

AI创作

评论0

请先
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • 游客 下载了资源 2021年北京公务员考试《行测》真题(区级及以上)参考答案及解析
  • 游客 下载了资源 2017年422公务员联考《申论》真题及参考答案(黑龙江省市卷)
  • u******* 登录了本站
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • 游客 下载了资源 2017年422公务员联考《行测》真题(福建卷)答案及解析 (1)
  • 游客 下载了资源 2020年1011新疆公务员考试《申论》真题及参考答案
  • 游客 下载了资源 2015年北京公务员考试《行测》卷参考答案及解析
  • u******* 加入了本站
  • 游客 下载了资源 2017年新疆兵团公务员录用考试《行测》真题(缺108-110)答案及解析
  • 游客 下载了资源 2019年420联考《行测》真题(河北卷)答案及解析
  • 游客 下载了资源 2021年公务员多省联考《申论》题(广西B卷)及参考答案
  • 1******* 登录了本站
  • 游客 下载了资源 2015年黑龙江省公务员录用考试《行测》真题(公检法卷)答案及解析
  • 1******* 登录了本站
  • u******* 登录了本站
点击浏览器地址栏的⭐图标收藏本页
需要托管,代写作业,论文可以扫码加微信
显示验证码

社交账号快速登录

微信扫一扫关注
如已关注,请回复“登录”二字获取验证码