2021知到答案 跨文化交际(广西师范大学版) 最新智慧树满分章节测试答案

第一章 单元测试

1、单选题:
Culture can be defined as: (  )
选项:
A:Culture is the total accumulation of beliefs, customs, values, behaviors, institutions and communication patterns that are shared, learned andpassed down through the generations in an identifiable group of people.

B:A system of meaning.

C:Culture is a system of meaning and the total accumulation of beliefs, customs, values, behaviors, institutions and communication

D:A system of communication.

答案: 【Culture is a system of meaning and the total accumulation of beliefs, customs, values, behaviors, institutions and communication
】

2、单选题:
Two important factors responsible in closely connecting the countries of the world and making the world a smaller place today include: (  ).
选项:
A:Land and water
B:War and peace

C:Religion and Government

D:Communication and trade

答案: 【Communication and trade
】

3、单选题:
What are the 5 stories of the Global Village, as mentioned in the text book?

选项:
A:Christian, Islamic, Hindu, Buddhist, Tao

B:Western, Marxist, Christian, Islamic, Green

C:Western, Marxist, Christian, Jewish, Blue

D:Love, Hope, Peace, Progress, Truth

答案: 【Western, Marxist, Christian, Islamic, Green
】

4、判断题:
“Learning about” a culture involves learning basic things related to that culture such as its history whereas “learning to do” a culture involves understanding why people in that culture behave and act the way they do. 

选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

5、判断题:
During the first level of cultural awareness, you start connecting with people from the different culture and begin understanding them. 

选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

第二章 单元测试

1、单选题:
The belief that your cultural group is superior to that of others is known as:(  ).

选项:
A:Ageism

B:Cultural Inferiority

C:Ethnocentrism or Cultural Superiority

D: Levels of Culture

答案: 【Ethnocentrism or Cultural Superiority
】

2、单选题:
What are subcultures?

选项:
A:The many different kinds of prejudices many people have.

B:The belief that your own culture is far superior to that of others.

C:The many smaller cultures within a larger, national culture.

D:They are overgeneralizations designed to hurt others.

答案: 【The many smaller cultures within a larger, national culture.
】

3、单选题:
The different Levels of Culture include:(  ).

选项:
A:National

B:Regional

C:Generational

D: All the options are incorrect

答案: 【 All the options are incorrect
】

4、判断题:
Generalizations are hurtful/harmful. Stereotypes are helpful. 

选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

5、判断题:
To avoid stereotyping, one must avoid overgeneralizing.

选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

内容查看
查看价格5 元
点点赞赏,手留余香 给TA打赏

AI创作

评论0

请先
  • u******* 登录了本站
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • 游客 下载了资源 2019年420联考《行测》真题(河北卷)答案及解析
  • 游客 下载了资源 2010年918公务员联考《申论》卷及参考答案(福建、辽宁、河南、海南、山西、内蒙、重庆、陕西、宁夏、青海、西藏)
  • 游客 下载了资源 2019年420联考《行测》真题(河南县级以上)答案及解析
  • 游客 下载了资源 2019年420联考《申论》真题(重庆上半年卷)及答案
  • 游客 下载了资源 2008年重庆市公务员考试《申论》真题及参考答案
  • 游客 下载了资源 2017年422公务员联考《行测》真题(云南卷)答案及解析
  • 游客 下载了资源 2013年413公务员联考《申论》(广西、四川、辽宁、海南、山西、内蒙古、黑龙江、贵州)卷及答案
  • u******* 登录了本站
  • u******* 登录了本站
  • 游客 下载了资源 2018年421联考《申论》真题(河北卷)及参考答案
  • 游客 下载了资源 2017年422公务员联考《行测》真题(福建卷)答案及解析 (1)
  • 游客 下载了资源 2017年下半年教师资格证考试《教育知识与能力》(中学)真题(解析)
  • 游客 下载了资源 2020年0822公务员多省联考《申论》题(重庆二卷)及参考答案
  • u******* 登录了本站
点击浏览器地址栏的⭐图标收藏本页
需要托管,代写作业(含实训)可以扫码加微信
显示验证码

社交账号快速登录

微信扫一扫关注
如已关注,请回复“登录”二字获取验证码