2021知到答案 英语语法(吉林联盟)2074294 最新智慧树满分章节测试答案

第一章 单元测试

1、单选题:
There are times___________ everyone needs to be alone.
选项:
A:when
B:whom
C:who
D:whose
答案: 【when】

2、单选题:
In the dark street, there wasn’t a single person _____she could turn for help.
选项:
A:that
B:from who
C:who
D:to whom
答案: 【to whom】

3、单选题:
After living in Paris for fifty years he returned to the small town ________he grew up as a child.
选项:
A:when
B:that
C:where
D:which
答案: 【where 】

4、单选题:
It was the most interesting film ______I have seen.
选项:
A: that
B:what
C:which
D:whose
答案: 【 that】

5、单选题:
He often helps students_______ he thinks are not quick at their studies.
选项:
A: where
B:who
C:when
D: whom
答案: 【who】

第二章 单元测试

1、单选题:
It is known to us ___ where there is pollution, there is harm.
选项:
A: that
B:which
C: what
D:where
答案: 【 that】

2、单选题:
You must do well ______ the teacher asks you to do.
选项:
A:where
B: that
C:what
D:which
答案: 【what 】

3、单选题:
My suggestion is ______ we should turn the land into rice fields.
选项:
A:which
B:where
C:what
D:that
答案: 【that 】

4、单选题:
The problem ______ it is right or wrong has not yet been decided.
选项:
A: whether
B:which
C:if
D: that
答案: 【 whether 】

5、单选题:
We think it possible ________ the local government will be able to solve the housing problem.
选项:
A:for
B:when
C:that
D:how
答案: 【that 】

内容查看
查看价格5
点点赞赏,手留余香 给TA打赏

AI创作

评论0

请先
  • 游客 下载了资源 2015年上半年教师资格证考试《初中英语》真题解析
  • 游客 下载了资源 2014年下半年教师资格证考试《教育知识与能力》(中学)真题(解析)
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • 1******* 登录了本站
  • 游客 下载了资源 2019年420联考《行测》真题(河南县级以上)答案及解析
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • 游客 下载了资源 2013年广东公务员考试《行测》三卷答案及解析
  • 游客 下载了资源 2015年河南公务员考试《行测》真题答案及解析
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • u******* 登录了本站
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • u******* 登录了本站
  • u******* 登录了本站
  • 游客 下载了资源 2013年921公务员考试联考《行测》真题答案及解析(河南卷)(1)
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
点击浏览器地址栏的⭐图标收藏本页
需要托管,代写作业,论文可以扫码加微信
显示验证码

社交账号快速登录

微信扫一扫关注
如已关注,请回复“登录”二字获取验证码