2021知到答案 体验综合商务英语 最新智慧树满分章节测试答案

第一章 单元测试

1、判断题:
The basic important thing to learn in this course is the English knowledge.()
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

2、判断题:
The connotation of Business in Business English as Commercein the Department of Commerce is the same ?()
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

3、判断题:
Critical thinking is necessary for English learners. ()
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

4、多选题:
What are the main features of our course?
选项:
A:English
B:business
C:competence
D:terms
答案: 【English;business;competence】

5、单选题:
What would you expect to learn in the course?
选项:
A:English basics
B:Business terms
C:practical competence
D:all above
答案: 【all above】

第二章 单元测试

1、单选题:
In only 30 years,the small fishing village has been_ into a modern city.
选项:
A:transferred
B:transformed
C:transmitted
D:transacted
答案: 【transformed】

2、多选题:

I have been to many countries.but I have never seen a building with such a_design.

选项:
A:strange
B:special
C:unique
D:particular
答案: 【strange;unique】

3、单选题:
When facing difficulties and obstacles,we should never act in a_way.
选项:
A:constructive
B:positive
C:negative
D:active
答案: 【negative】

4、单选题:
Under no_should we surrender to our enemies.
选项:
A:circumstances
B:environment
C:situation
D:condition
答案: 【circumstances】

5、单选题:
After living here for so long.I_the noise.
选项:
A:used to
B:didn’t use to
C:am used to
D:use to
答案: 【am used to】

6、单选题:
My grandfather was a_teacher,it’s the only job he’d ever done.
选项:
A:profession
B:occupation
C:amateur
D:career
答案: 【amateur】

7、多选题:
No one can avoid being_ by advertisements.
选项:
A:influenced
B:effected
C:affected
D:impacted
答案: 【influenced;affected】

8、多选题:
We always_to give our customers excellent service.
选项:
A:devote
B:endeavor
C:try
D:commit
答案: 【endeavor;try】

9、判断题:
Gender discrimination is still obvious in some occupations.()
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

10、判断题:
Masculinity only refers to the traits of man.()
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

内容查看
查看价格5 元
点点赞赏,手留余香 给TA打赏

AI创作

评论0

请先
  • u******* 登录了本站
  • 游客 下载了资源 2007年安徽省公务员考试《申论》真题及参考答案
  • u******* 登录了本站
  • u******* 登录了本站
  • u******* 登录了本站
  • u******* 登录了本站
  • u******* 登录了本站
  • u******* 登录了本站
  • u******* 登录了本站
  • u******* 登录了本站
  • u******* 登录了本站
  • u******* 登录了本站
  • 1******* 投稿收入增加0.8块钱
  • u******* 购买了资源 简述冯诺依曼结构计算机的工作原理
  • 游客 下载了资源 2011年424公务员联考《行测》答案及解析(宁夏、贵州、四川、福建、黑龙江、湖北、山西、重庆、辽宁、海南、江西、天津、陕西、云南、广西、山东、湖南)
  • u******* 登录了本站
点击浏览器地址栏的⭐图标收藏本页
需要托管,代写作业(含实训)可以扫码加微信
显示验证码

社交账号快速登录

微信扫一扫关注
如已关注,请回复“登录”二字获取验证码