2021知到答案 大学英语(西安石油大学)2078854 最新智慧树满分章节测试答案

第一章 单元测试

1、单选题:
They were _____ to sell their house in order to pay their debts.
选项:
A:absorbed
B:involved
C:committed
D:obliged
答案: 【obliged】

2、单选题:
The scientist is _____ in many spheres of knowledge.
选项:
A:distinctive
B:distinct
C:distinguishable
D:distinguished
答案: 【distinguished】

3、单选题:
The Prime Minister ______ that a five-man committee had been founded to investigate the cause of the accident.
选项:
A:claimed
B:exclaimed
C:screamed
D:proclaimed
答案: 【proclaimed 】

4、单选题:
The rent is reasonable, and ______, the location is perfect.
选项:
A:otherwise
B:however
C:therefore
D:moreover
答案: 【moreover 】

5、单选题:
This kind of desk can be _____ to the height you need.
选项:
A:adapted
B:adjusted
C:amended
D:regulated
答案: 【adjusted 】

第二章 单元测试

1、判断题:
“艰难之路唯勇者行”,可翻译为:When the going gets tough, the tough get going.
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

2、判断题:
Humanities可解释为:he Humanities are academic disciplines that study aspects of human culture, using methods that are primarily anaytical, critical, or speculative, which are distinguished from the mainly empirical approaches of the natural sciences. The humanities, also called social sciences, include history, anthropology, communication studies, law, language, literature, philosophy, religion, music and theater, etc.
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

3、判断题:
invest sb. with sth.的意思是,把某物扔给某人
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

4、单选题:
After driving for thirty miles, she suddenly realized that she          in the wrong direction.

选项:
A:had been driving
B:drove
C:was driving
D:has been driving
答案: 【had been driving 】

5、单选题:
On his next birthday he         married for ten years.

选项:
A:will be
B:would have been
C:will have been
D:has been
答案: 【will have been】

内容查看
查看价格5
点点赞赏,手留余香 给TA打赏

AI创作

评论0

请先
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • u******* 登录了本站
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • u******* 登录了本站
  • u******* 登录了本站
  • 游客 下载了资源 2013年921公务员考试联考《行测》真题答案及解析(河南卷)(1)
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • 游客 下载了资源 2019年420联考《行测》真题(河南县级以上)答案及解析
  • 游客 下载了资源 2016年河南公务员考试《行测》真题答案及解析
  • 游客 下载了资源 2015年北京公务员考试《行测》卷参考答案及解析
  • 游客 下载了资源 2015年北京公务员考试《行测》卷参考答案及解析
  • 游客 下载了资源 2017年国家录用公务员考试《行测》真题卷(地市级)答案及解析
  • 游客 下载了资源 花好月圆流量数据
  • 游客 下载了资源 2017年国家录用公务员考试《行测》真题卷(地市级)答案及解析
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
点击浏览器地址栏的⭐图标收藏本页
需要托管,代写作业,论文可以扫码加微信
显示验证码

社交账号快速登录

微信扫一扫关注
如已关注,请回复“登录”二字获取验证码