2021知到答案 英语写作与交流-校园篇 最新智慧树满分章节测试答案

绪论 单元测试

1、判断题:
An effective English essay basically covers three elements: structure, command of language, and content. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

第一章 单元测试

1、判断题:
General-to-Specific mode is a traditional mode in English writing( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

2、判断题:
In G-S mode, a writer uses the most important information as the general point( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

3、判断题:
In G-S mode, and the most persuasive information as the specific details to support the point( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

4、多选题:
For the following sentences, which sentences are of the specific details? ( )
选项:
A:It can take forever to find a parking spot, and then I have to walk across a huge parking lot to the theater.
B:One problem of movie-going is the inconvenience of it all.
C:To get to the theater, I have to drive for at least fifteen minutes, or more if traffic is heavy.
D:There I encounter long lines, sold-out shows, and ever-increasing prices.
答案: 【It can take forever to find a parking spot, and then I have to walk across a huge parking lot to the theater.;
To get to the theater, I have to drive for at least fifteen minutes, or more if traffic is heavy. ;
There I encounter long lines, sold-out shows, and ever-increasing prices.】

5、判断题:
A writer is fully responsible for explaining clearly( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

6、多选题:
A traditional essay consists of __________ .( )
选项:
A:an introductory paragraph,
B:a concluding paragraph.
C:three or more supporting paragraphs,
答案: 【an introductory paragraph, ;
a concluding paragraph.;
three or more supporting paragraphs,】

7、判断题:
It is necessary to decide the thesis statement in an essay before your writing( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

8、判断题:
It is unnecessary to decide a topic sentence in a paragraph before your writing.( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

9、判断题:
Usually, the thesis(主旨句) appears in the introductory paragraph.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

10、判断题:
The central idea developed in any essay is presented in a thesis statement.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

第二章 单元测试

1、判断题:
Unity, support, coherence, and error-free sentences are clear-cut goals to aim for in your writing ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

2、判断题:
Mind-mapping is one of techniques for pre- writing. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

3、判断题:
An outline is very helpful to ensure that your essay will have adequate support. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

4、判断题:
Details are able to excite the reader’s interest. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

5、判断题:
It is necessary to read your printed draft aloud and do some improvement. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

6、判断题:
Emphatic order simply means that details are listed as they occur in time. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

7、判断题:
A good dictionary and a grammar handbook at hand are helpful when you do revising. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

8、判断题:
A good thesis statement is neither too broad nor too narrow. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

9、判断题:
The reader is most likely to remember the last thing read. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

10、判断题:
Correct use of transitional words is a way to assure coherence of contents. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

第三章 单元测试

1、判断题:
Description emphasizes our sensory impressions. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

2、判断题:
If you want to write stories about yourself, you can use a first-person narrative. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

3、判断题:
Description is to give readers a picture in words. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

4、多选题:
We can describe sensory impressions of _______ when we write an essay of descriptive writing.( )。
选项:
A:sight
B:hearing
C:touch
D:taste
E:smell
答案: 【sight;
hearing ;
touch;
smell】

5、判断题:
To acknowledge the opposing in the introduction is a good way to write an argument. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

6、判断题:
The word “types” can be used for classification. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

7、判断题:
The word “unlike” can be used for comparison. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

8、判断题:
The word “similarity” can be used for comparison ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

9、判断题:
In an essay that emphasizes argument, you are attempting to persuade readers to accept your viewpoint. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

10、判断题:
It is necessary to describe the major changes when you describe visual information like graphs, tables and charts. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

资源下载
下载价格5 元
点点赞赏,手留余香 给TA打赏

AI创作

评论0

请先
  • u******* 登录了本站
  • u******* 登录了本站
  • u******* 加入了本站
  • u******* 购买了资源 光控小夜灯设计,参考讲义4.1 光控小夜灯系统设计 图2,完成电路设计及仿真,给出仿真结果的截图。
  • 1******* 投稿收入增加0.8块钱
  • u******* 登录了本站
  • u******* 登录了本站
  • u******* 登录了本站
  • u******* 登录了本站
  • u******* 加入了本站
  • u******* 加入了本站
  • u******* 登录了本站
  • u******* 登录了本站
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • 游客 投稿收入增加0.8块钱
  • 游客 购买了资源 案例分析题:尽管某公司一直以发展迅速和竞争力强而自豪,但公司总裁仍为公司各级员工之间勾心斗角而忧虑。调查表明,80%的公司员工曾经因工作不和而烦恼。许多员工抱怨他们没有得到关怀,不知道公司正在发生的事情,也没有人告诉他们工作绩效如何。在该公司,工作职责划分不太明晰,这导致内部竞争十分激烈。管理人员常常分配给员工太多的任务并要求按时完成。那些能够圆满完成任务的员工晋升很快,其他人则常常离职。平均来说,每人在一个职位上仅仅工作18个月。除离职率高外,管理层还过分强调短期效果。快速晋升的允诺吸引了不少有抱负的年轻人,但大多数人在公司呆不长久。大家都说,公司有许多职位,但鲜有事业。面对员工的抱怨,总裁要求各级主管要为下属提供更多的绩效反馈,并要求表现出对下属利益与成长的真正关心。公司今后将告知每位员工有关晋升的具体标准与途径,管理人员的晋升与工资也将部分取决于他们指导和培训下属的情况。此外,公司要求各级主管认真评估员工的绩效,及时反馈给员工,并详细解释奖金分配的依据。问题: 案例中公司员工的工作压力来源有哪些?
点击浏览器地址栏的⭐图标收藏本页
需要代写作业的扫码加微信
显示验证码

社交账号快速登录

微信扫一扫关注
如已关注,请回复“登录”二字获取验证码