2022知到答案 英语语言的修辞艺术(山东联盟) 最新智慧树满分章节测试答案

第一章 单元测试

1、单选题:
Let us go forth to lead the land we love. ( )is used in the above sentence.
选项:
A:Consonance
B:Climax
C:Alliteration
D:Assonance
答案: 【Alliteration】

2、单选题:
How and why he had come to Princeton is a story of struggle, success, and sadness. ( ) is used in the above sentence.
选项:
A:Alliteration
B:Assonance
C:Climax
D:Consonance
答案: 【Alliteration】

3、判断题:
In alliteration, the same consonant sound is repeated at intervals in the initial position of words. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

4、判断题:
Assonance is the “echoing” or “resemblance” of vowel sounds in the stressed syllables of a sequence of words. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

5、判断题:
Homeoteleuton means “similarity in beginning”. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

第二章 单元测试

1、单选题:
General words are often used to express a/an ( ) and vague idea.
选项:
A:abstract
B:Greek
C:French
D:specific
答案: 【abstract】

2、单选题:
Specific words are often used in providing ( ).
选项:
A:body
B:details
C:conclusion
D:introduction
答案: 【details】

3、单选题:
( ) is NOT a true statements.
选项:
A:Formal words often appear in formal writings.
B:Common words occur in all kinds of writings.
C:Colloquial words are seldom used in informal or familiar conversation.
D:Many formal words contain 3 or more than 3 syllables.
答案: 【Colloquial words are seldom used in informal or familiar conversation.】

4、单选题:
General words are used to provide ( ) ideas.
选项:
A:conclusion
B:introduction
C:detailed
D:main
答案: 【main】

5、单选题:
The classification of “professions” does not include ( ).
选项:
A:scientists
B:doctors
C:teachers
D:journalism
答案: 【journalism】

第三章 单元测试

1、单选题:
He had no outside “extracurricular interests,” unless, of course, you think about a monthly golf game that way. The above sentence is a ( ) sentence.
选项:
A:climax
B:loose
C:balanced
D:periodic
答案: 【loose】

2、单选题:
Extremism in the defense of liberty is no vice; moderation in the pursuit of justice is no virtue. In the above sentence, ( ) is used.
选项:
A:anti-climax
B:alliteration
C:antithesis
D:climax
答案: 【antithesis】

3、单选题:
Patient ( ) he was, he was unwilling to wait three hours.
选项:
A:yet
B:but
C:although
D:as
答案: 【as】

4、单选题:
I raised my head, squared my shoulders, and set out in the direction of my dorm. In the above sentence, ( ) is used.
选项:
A:anti-climax
B:antithesis
C:parallelism
D:climax
答案: 【parallelism】

5、单选题:
We expect them to be enthusiastic. We expect them reliable. We may even have expectations that they be endless repositories of skill and knowledge from which we may partake at will. In the above sentence, ( ) is used.
选项:
A:antithesis
B:parallelism
C:climax
D:anti-climax
答案: 【climax】

第四章 单元测试

1、单选题:
Einstein likes to put a cloak on, as if he had just walked out of a fairy tale. ( ) is used in the above sentence.
选项:
A:Paradox
B:Synecdoche
C:Simile
D:Euphemism
答案: 【Simile】

2、单选题:
I beg a thousand pardons. ( ) is used in the above sentence.
选项:
A:Hyperbole
B:Paradox
C:Synecdoche
D:Simile
答案: 【Hyperbole】

3、单选题:
He is out visiting the necessary. ( ) is used in the above sentence.
选项:
A:Simile
B:Synecdoche
C:Euphemism
D:Paradox
答案: 【Euphemism】

4、判断题:
A friend in need is a friend to be avoided. Paradox is used in the above sentence.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

5、判断题:
There are about 100 hands working in his factory. Synecdoche is used in the above sentence. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

第五章 单元测试

1、单选题:
The project, which seemed so promising, turned out to be a Pandora’s Box. ( )is used in the above sentence.
选项:
A:Metaphor
B:Simile
C:Allusion
D:Personification
答案: 【Allusion】

2、单选题:
The use of the car was an apple of discord between Joe and his wife. As an allusion, “an apple of discord” means ( ).
选项:
A:the root of trouble
B:the fighting
C:the disputes
D:happiness
答案: 【the root of trouble】

3、判断题:
As an allusion, “Helen of Troy” often refers to the beautiful woman as a disaster. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

4、判断题:
Allusion might include literary quotations, idioms, proverbs, maxims, colloquialisms(俗语), etc.. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

5、单选题:
Olive branch rhetorically means ( ).
选项:
A:the root of trouble
B:victory
C:a sign of peace
D:triumph
答案: 【a sign of peace】

第六章 单元测试

1、判断题:
“What do you mean by ‘evolutionary mechanism’?” One of the students asked. In the above sentence, there is only one quotation. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【错】

2、判断题:
A quotation could be words from a person’s speech, or from written works. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

3、判断题:
The substitutes for the skewed word or words must also look and sound like the original to convey instant or rapid association with the familiar saying. ( )
选项:
A:错
B:对
答案: 【对】

4、判断题:
“An Appliance a day keeps the Windows away” is a skewed quotation.( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【对】

5、判断题:
A skewed quotation could alter the original sayings’ structural pattern when needed. ( )
选项:
A:对
B:错
答案: 【错】

资源下载
下载价格5 元
点点赞赏,手留余香 给TA打赏

AI创作

评论0

请先
  • 游客 下载了资源 2013年北京市公务员考试申论真题及参考答案
  • u******* 登录了本站
  • u******* 登录了本站
  • u******* 登录了本站
  • u******* 登录了本站
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • 游客 下载了资源 2010年福建省公务员考试《申论》真题(春季)及参考答案
  • 游客 下载了资源 2021年公务员多省联考《申论》题(福建乡镇卷)及参考答案
  • u******* 登录了本站
  • 游客 下载了资源 2011年917公务员联考《行测》答案及解析(河南、福建、甘肃、重庆、新疆兵团)
  • 游客 下载了资源 2016年423公务员联考《申论》(福建卷)及参考答案
  • 游客 下载了资源 2014年412公务员联考《申论》卷及参考答案(福建、广西、安徽、海南、湖南、内蒙古、贵州、重庆、陕西、云南、宁夏)
  • 游客 下载了资源 2013年413公务员联考《行测》卷(辽宁、湖南、湖北、安徽、四川、福建、云南、黑龙江、江西、广西、贵州、海南、内蒙古、山西、重庆、宁夏、西藏)答案及解析
  • 游客 下载了资源 2014年412公务员联考《行测》答案及解析(福建、安徽)
  • 游客 下载了资源 2017年422公务员联考《申论》(福建卷)真题答案及解析
点击浏览器地址栏的⭐图标收藏本页
需要代写作业的扫码加微信
显示验证码

社交账号快速登录

微信扫一扫关注
如已关注,请回复“登录”二字获取验证码