国开电大商务英语3单元自测8答案

题目顺序是随机的,使用查找功能(Ctrl+F)进行搜索

题目:—     — It includes merchandise, packaging and shipping, duty if required, any taxes

答案:What does the estimate include?

题目:— What about the commission?

答案:I’m afraid you have to tell me, first, how large your order is going to be.

题目:— What does CIF refer to?

答案:It refers to cost, insurance and freight

题目:— What is it in particular you’re interested in?

答案:Your kitchenware, I suppose.

题目:— We would like to place an order for some of your C&Z desk units.

答案:Thank you very much. We keep a large supply in stock.

题目:A letter of ________ is a document issued by a financial institution.

答案:credit

题目:After having seen the _________ and samples, Jenny makes the specific inquiry.

答案:catalog

题目:All the prices on the list are subject ________ to our final confirmation.

答案:to

题目:Importing and exporting is transferring goods from one country to another while _______答案:paying

题目:International trade gives consumers and countries the opportunity to ________ goods and

答案:be exposed to

题目:Of course, I’d give you our lowest ________.

答案:quotation

题目:Our terms of payment are normally 30-day bill of exchange, documents_______ payment.

答案:against

题目:The payment is made by an irrevocable _______ letter of credit in our favor. 答案:sight

题目:We are a large chain of retailers and are looking for a manufacturer ______ could supply us

答案:who

 

“阅读下面的文章,根据文章内容判断文章后的句子是正确(T)还是错误(F)。(每题10分)
International trade is the exchange of goods and services between countries. It gives consumers and countries the opportunity to be exposed to goods and services not available in their own countries. Almost every kind of product can be found on the international market: food, clothes, spare parts, oil, jewelry, wine, stocks, currencies and water. Services are also traded: tourism, banking, consulting and transportation. A product that is sold to the global market is an export, and a product that is bought from the global market is an import.
International trade can benefit us a lot. Trading globally allows us to expand our markets for both goods and services that otherwise may not have been available to us. If you walk into a supermarket and are able to buy Indonesian bananas, Brazilian coffee and a bottle of French wine, you are experiencing the effects of international trade.
International trade brings us both advantages and disadvantages. For instance, international trade may also make the world economy easily affected by factors like prices, supply and demand, as well as global events. Political change in Asia, for example, could result in an increase in the cost of labor, thereby increasing the manufacturing costs for an American sneaker company based in Malaysia, which would then result in an increase in the price that you have to pay to buy the tennis shoes at your local mall. A decrease in the cost of labor, on the other hand, would result in you having to pay less for your new shoes.
1. International trade exchanges goods and services between different countries and regions. {T; F}
2. Every kind of goods and services can be found on the global market. {T; F}
3. A product that is bought from the global market is an export. {T; F}
4. International trade may easily affect world economy. {T; F}
5. Political change in one country has nothing to do with international trade. {T; F}”
答案:子问题 1:T; 子问题 2:F; 子问题 3:F; 子问题 4:T; 子问题 5:F
“二、阅读理解(每题10分)
The Basics of Import and Export”

阅读下面的文章,根据文章内容判断文章后的句子是正确(T)还是错误(F)。(每题10分)

International trade is the exchange of goods and services between countries. It gives

答案:子问题 1:T; 子问题 2:T; 子问题 3:F; 子问题 4:F; 子问题 5:F

 

 

 

资源下载
下载价格2
点点赞赏,手留余香 给TA打赏
  • 1******* 下载了资源 国家开放大学机械CAD/CAM课程实验4
  • 1******* 购买了资源 国家开放大学机械CAD/CAM课程实验4
  • 1******* 投稿收入增加7.5块钱
  • 1******* 加入了本站
  • 1******* 投稿收入增加1块钱
  • 游客 购买了资源 2021年8月初,在众多目光都在关注手机、无人机等高科技领域时,世界权威调研机构欧睿的一份报告认证称“波司登羽绒服规模全球领先”。波司登2020/2021财年业绩数据显示,截至2021张某是某知名软件公司开发部的高级工程师,自2005年进入公司以来,表现十分出色,每每接到任务时总能在规定时间内按要求完成,并时常受到客户的表扬。在项目进行时还常常主动提出建议,调整计划,缩短开发周期,节约开发成本。但在最近的几个月里情况发生了变化,他不再精神饱满地接受任务了,同时几个他负责的开发项目均未能按客户要求完成,工作绩效明显下降。开发部新任经理方某根据经验判断,导致张某业绩下降的原因是知识结构老化,不再能胜任现在的工作岗位了。他立即向人力资源部提交了《关于部门人员培训需求的申请》,希望人力资源部能尽快安排张某参加相关的业务知识培训,让张某开阔一下思路。人力资源部接到申请后,在当月即安排张某参加了一个为期一周的关于编程方面的培训、研讨会。一周培训结束回到公司后,张某的状况没有出现任何改变。人力资源部主动与张某进行了面对面的沟通,发现了问题的关键。张某工作绩效下降的关键是对新上任的方经理的领导方法不满意,同时认为自己是公司的老员工,不论是工作能力还是技术能力都可以胜任部门经理的工作,但公司却没有给他晋升的机会。其实导致张某工作绩效下降的真正原因,一是与新任经理的关系不太融洽;二是因为自己没有得到晋升的机会,而不是因为知识结构的老化。
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • 游客 下载了资源 国开电大《可编程控制器应用实训》形考任务7
  • 游客 购买了资源 国开电大《可编程控制器应用实训》形考任务7
  • a******* 投稿收入增加4块钱
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • u******* 下载了资源 国家开放大学Photoshop图像处理形考任务答案(3个上机实训)
  • u******* 购买了资源 国家开放大学Photoshop图像处理形考任务答案(3个上机实训)
  • 1******* 投稿收入增加10块钱
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
点击浏览器地址栏的⭐图标收藏本页
国开电大期末考试精准答案,原原本本的一题一题复刻,不需要自己一题一题找的那种,需要扫码加微信(也兼代写作业)
显示验证码

社交账号快速登录

微信扫一扫关注
扫码关注后会自动登录