国开电大理工英语4形考任务单元自测3答案

题目顺序是随机的,使用查找功能(Ctrl+F)进行搜索

题目: I accepted my nose surgery, the ____ and patient doctor was really helpful during my

答案:gracious

题目: It is known to all that a lot of South Korean ____ accepted plastic surgery.

答案: celebrities

题目: The plastic surgeon may provide several plans for your facial ____

答案:reconstruction

题目: What’s ____  issue here is the difference between cosmetic and plastic surgery.

答案:at

题目:— Do you think cosmetic surgery is more popular with women?

答案:Yes,absolutely. Because women pay more attention to beauty.

题目:— I have a scar on my face, so I’ve make up my mind to have a plastic surgery.

答案:Good idea.

题目:— Is it better to be physically attractive or intelligent?

答案:For me, be intelligent is better, but that depends on.

题目:— What advice would you give to a friend who wants cosmetic surgery?

答案:I would tell them that there are many risks and much cost of that surgery.

题目:— Would you have cosmetic surgery if it was free?

答案:No. Good diet and exercise are great alternatives.

题目:Although plastic surgery is created to improve the looks of a person, there are a certain

答案: consequences

题目:Cosmetic surgery involves ____ reshaping the body features.

答案:in

题目:Doctor,please let me know ____ you can reconstruct my face.

答案:whether

题目:I was a little scared that it was my first time that I ____ had my cosmetic surgery.

答案:had

题目:It is hard for any woman to resist ____ herself more beauty.

答案:making

题目:You will get your cosmetic surgery on your nose. Please tell me if you like this medical

答案: or not

“二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。
(课外资料)
I am very happy to share my story about breast enlargement in Thailand. Anyone who is not sure about breast enlargement should read this story first.
Firstly, I was amazed at the level of care I received at the Thailand private hospital. It was like being in a luxury hotel. The nursing staffs were also better than those who I have ever met in all my years in America. Not only were they professional, but kinder and more patient than Western nurses.
The hospital food was excellent, so I was able to choose from a large and varied Menu. In my private room, there was cable T. V., a fridge, a phone, and impressive views of Bangkok(曼谷). My Translator was able to communicate with me, and the plastic surgeons arranged the whole operation without me lifting a finger.
The operation cost me a third of the price of the U. K. With the low cost of the air tickets and a holiday, it worked out at about half UK’s price, because the cost in Thailand is so cheap.
Combining a plastic surgery with a holiday in an amazing place is an unforgettable experience. From the moment I arrived in Bangkok airport, I felt relaxed and welcomed by the Plastic Surgery & Holiday team, it made me feel that I had friends here already.
1. Where did the author have her breast-enlargement operation?{A; B; C}
A. In Thailand.
B. In America.
C. In U. K.
2. Was the author satisfied with the nursing staffs for her?{A; B; C}
A. No, because they were no better than America nurses.
B. Yes, because they were more patient than Western nurses.
C. No, because the care was very poor.
3. Which of the following statement is TRUE?{A; B; C}
A. The author was content with the food in the hospital.
B. When the author was in the hospital, she lived in a public room.
C. There was cable T. V., a bridge and a phone in the author’s room.
4. What does the underlined phrase lifting a finger mean in paragraph three?{A; B; C}
A. Doing something with only one finger.
B. Helping with something.
C. Carrying something.
5. Why did the author think her experience unforgettable?{A; B; C}
A. Because she had an operation there.
B. Because she was satisfied with everything there.
C. Because she was satisfied with the service and price there.”

答案:子问题 1:A; 子问题 2:B; 子问题 3:A; 子问题 4:B; 子问题 5:C

“二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确写“T”错误写“F”。
PASSAGE 1 (教材课文原文)
With a teeny waist, exaggerated breasts, icy-blue eyes, 21-year-old Valeria says she is the real natural deal. A real-life Barbie, that is.
That’s what she claims anyway, but many people doubt to her claims. Whether she underwent plastic surgery or uses Photoshop remains unclear. On her blog, the model notes that she is the most famous woman on the Russian Internet because of her doll-like appeal. Hundreds of photos on her Facebook page show a wide-eyed, nearly fake-looking Valeria posing in a variety of outfits.
The model did not return requests for comment. If Photoshop is not a factor in getting Valeria’s look, she likely underwent a barrage of plastic surgery. The president of American Society of Plastic Surgeons (ASPS)said, plastic surgery should never be used to transform oneself into a favorite celebrity or, in this case, a play toy. He also warns patients to keep in mind that plastic surgery is real surgery with real risks, just as with any operation, so the decision should not be taken lightly.
1. Valeria thinks that she is a real-life Barbie.{T; F}
2. Valeria used to accept plastic surgery.{T; F}
3. Valeria writes that she is the most famous woman on the Russian Internet because she posts a lot of pictures on her blog..{T; F}
4. The author thinks Valeria neither Photoshops her, nor accepts a series of plastic surgery.{T; F}
5. The president of ASPS thinks that plastic surgery is of risks.{T; F}”

答案:子问题 1:T; 子问题 2:F; 子问题 3:F; 子问题 4:F; 子问题 5:T

“二、阅读理解:阅读下面的短文,选择合适的内容将短文补充完整。
A. In case of any clarifications
B. During the three months’ probation period with our company
C. which indicates the cost to company and other benefits
D. Congratulations on your continuous success.
E. We are happy to inform you that you have been confirmed to the position of sales manager at our company
1th, May 2016
Room 3544
London Street
Vancouver, 424495
Dear Mrs. Sue Read,
{A; B; C; D; E}.Your salary has been revised to $1, 000 per month with effect from the confirmation date {A; B; C; D; E}.
{A; B; C; D; E}, we have reviewed your performance and are pleased with your performance. You have achieved all your targets and finished all your work in time.
{A; B; C; D; E}, please reach the general manager. His telephone number is +86-10-42823957. E-mail: billsales@smithgroup.com.
{A; B; C; D; E}.
Regards,
Bill Smith

答案:子问题 1:E; 子问题 2:C; 子问题 3:B; 子问题 4:A; 子问题 5:D

“二、阅读理解:阅读下面的对话,选择合适的内容将对话补充完整。
HENRY: Good afternoon! Lucy, I am telling you something urgent. We have found several cases of golden staph infected in our patients. They were caused by your products.
LUCY: Are you sure? Our bandages are very safe.{A; B; C; D; E}.
HENRY: I know that. But only patients who have used your bandages are infected.
LUCY: All of our products were made with the utmost care.{A; B; C; D; E}. And why didn’t you put the bandages into the sterilizer before you used them?
HENRY: Lucy,{A; B; C; D; E}. I’ve already asked the hospital to do a re-examination of your supplies right now.
LUCY: Henry, you’re making things difficult.
HENRY: The safety of our patients is most important,{A; B; C; D; E}.
LUCY: But I have already posted your recent order. They are now on the way.
HENRY: Sorry, Lucy. As soon as they arrive,{A; B; C; D; E}.
A. May be they were polluted in your hospital.
B. so I will stop all orders with your company.
C. This is the first time we’ve received a complaint of this nature.
D. they will be returned to your factory immediately.
E. it’s your job to do that, not ours.”

答案:子问题 1:C; 子问题 2:A; 子问题 3:E; 子问题 4:B; 子问题 5:E

资源下载
下载价格2
点点赞赏,手留余香 给TA打赏
  • 1******* 下载了资源 国家开放大学机械CAD/CAM课程实验4
  • 1******* 购买了资源 国家开放大学机械CAD/CAM课程实验4
  • 1******* 投稿收入增加7.5块钱
  • 1******* 加入了本站
  • 1******* 投稿收入增加1块钱
  • 游客 购买了资源 2021年8月初,在众多目光都在关注手机、无人机等高科技领域时,世界权威调研机构欧睿的一份报告认证称“波司登羽绒服规模全球领先”。波司登2020/2021财年业绩数据显示,截至2021张某是某知名软件公司开发部的高级工程师,自2005年进入公司以来,表现十分出色,每每接到任务时总能在规定时间内按要求完成,并时常受到客户的表扬。在项目进行时还常常主动提出建议,调整计划,缩短开发周期,节约开发成本。但在最近的几个月里情况发生了变化,他不再精神饱满地接受任务了,同时几个他负责的开发项目均未能按客户要求完成,工作绩效明显下降。开发部新任经理方某根据经验判断,导致张某业绩下降的原因是知识结构老化,不再能胜任现在的工作岗位了。他立即向人力资源部提交了《关于部门人员培训需求的申请》,希望人力资源部能尽快安排张某参加相关的业务知识培训,让张某开阔一下思路。人力资源部接到申请后,在当月即安排张某参加了一个为期一周的关于编程方面的培训、研讨会。一周培训结束回到公司后,张某的状况没有出现任何改变。人力资源部主动与张某进行了面对面的沟通,发现了问题的关键。张某工作绩效下降的关键是对新上任的方经理的领导方法不满意,同时认为自己是公司的老员工,不论是工作能力还是技术能力都可以胜任部门经理的工作,但公司却没有给他晋升的机会。其实导致张某工作绩效下降的真正原因,一是与新任经理的关系不太融洽;二是因为自己没有得到晋升的机会,而不是因为知识结构的老化。
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • 游客 下载了资源 国开电大《可编程控制器应用实训》形考任务7
  • 游客 购买了资源 国开电大《可编程控制器应用实训》形考任务7
  • a******* 投稿收入增加4块钱
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • u******* 下载了资源 国家开放大学Photoshop图像处理形考任务答案(3个上机实训)
  • u******* 购买了资源 国家开放大学Photoshop图像处理形考任务答案(3个上机实训)
  • 1******* 投稿收入增加10块钱
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
点击浏览器地址栏的⭐图标收藏本页
国开电大期末考试精准答案,原原本本的一题一题复刻,不需要自己一题一题找的那种,需要扫码加微信(也兼代写作业)
显示验证码

社交账号快速登录

微信扫一扫关注
扫码关注后会自动登录