国开电大理工英语1单元自测2形考任务答案

题目为随机,用查找功能(Ctrl+F)搜索题目

题目: Tom is________ than any other players in the school team. 答案:taller
题目:— Sonia, do you think you are different from Linda?

— Yes. I’m ______ at drawing than her.

答案:better
题目:— Which city has _________population, Beijing, Guiyang or Nanchang?

— Beijing, of course.

答案:the largest
题目:——  What’s your present job?—— _______________________ 答案:I’m a film-maker.
题目:—— Excuse me. You must be Mr. Liu Hua from China?   —— ______ 答案: Yes, nice to meet you.
题目:—— Have you had a nice journey?  —— ________________________ 答案: Sure
题目:—— I’m so excited to meet you. May I introduce myself to you?— ____ 答案:Sure.
题目:—— Thanks for all the information, Peter. It sounds like you have an interesting job.—— ______________________________ 答案: Yes, it’s very interesting, but stressful, too!
题目:Architect Mayur Kanaiya spoke__________ of the Langkawi Sky Bridge 答案:highly
题目:But the Bridge was first _____ to the public, almost one year later, after a series of tests and  evaluations. 答案:open
题目:I really like that car you ________ and I am thinking of buying it. 答案:recommended
题目:One day they crossed the ____bridge behind the palace. 答案:old chinese stone
题目:The walls function like a dam to keep the water _____ and the structure lies naturally within its surroundings, remaining invisible from a distance. 答案:out
题目:Tony is going camping with ___ boys. 答案:two litter other
题目:You know, this bridge ______ Hong Kong, Zhuhai and Macau. 答案:connects
“二、翻译:从以下A、B、C三个选项中选出与英文最适合的中文翻译。
1. It has a total length of 49.968 km, of which 35.578 km will be built over the sea.{A; B; C}
A. 它总长度49.968公里,其中35.578公里在海上。
B. 它总长度49.968公里,其中有35.578公里是横跨在海面上的。
C. 它总长度49.968公里,其中35.578公里在海底。
2.I’d like you to meet the famous bridge designer, Mr. Liu Hua.{A; B; C}
A.我喜欢你去见见著名的桥梁设计师刘华先生。
B. 我想给您介绍下著名的桥梁设计师刘华先生。
C. 我们最好去见见著名的桥梁设计师刘华先生。
3. It’s a great example of treading lightly on the land.{A; B; C}
A.在桥上缓步行走是非常好的体验。
B.在陆地上交易是很好的体验
C.在陆地上轻微的交易是很好的体验。
4.While most bridges cross above water, the sunken bridge at Fort de Roovere in the Netherlands sinks just below it.{A; B; C}
A.然而大部分的桥都横跨水面,荷兰Fort de Roovere的这座下沉的桥则建在水面以下
B.大多数桥都建在水面上,荷兰Fort de Roovere的这座下沉的桥则建在水面以下。
C. 大多数桥都穿越水面,荷兰Fort de Roovere的这座下沉的桥则建在水面以下
5.Visitors can enjoy a very close experience with the forest and wildlife on the curving bridge.{A; B; C}
A.游客们能够与野生动物和森林有着更近的体验。
B.蜿蜒的桥面让游客能够近距离地体验森林与野生动物。
C. 游客们可以尽情享受丛林中的野生动物。”

答案:子问题 1:B; 子问题 2:B; 子问题 3:A; 子问题 4:B; 子问题 5:B

“二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。
London’s River Thames has twenty-seven bridges. But Tower Bridge, the first bridge over the Thames as you travel to London from the sea, is the most famous of them all. What makes Tower Bridge so exciting? Why do visitors come from all over the world to see it?
The thing that is surprising about Tower Bridge is that it is open in the middle. It does this to let the big ships through to the Pool of London. If you are lucky enough to see the bridge with its two opening arms high in the air, you will never forget it.
On its north side stands the Tower of London itself. Although they look the same age, the Tower is almost a thousand years old, and Tower Bridge is only about one hundred, it was built in the 1890s. By1850, everyone agreed that a bridge across the Thames near the Tower was most necessary. But the designers argued about the new bridge for another thirtyyears. This took so long because they had two big problems.
l. Tower Bridge is {A; B; C}.
A. about one thousand years old
B. the oldest and the most famous bridge in London
C. the first one you can see when you go from the sea to London
2. The Tower of London is {A; B; C}.
A. across from the Thames
B. on the north of Tower Bridge
C. in the middle of Tower Bridge
3. Which of the following is NOT true according to the passage?{A; B; C}
A. You can see the bridge with its two opening arms high in the air at anytime.
B. By 1850 everybody thought it most necessary to have a bridge built across the Thames near
the Tower.
C. It took the designers thirty years to argue about the bridge before it was built.
4. Why is the bridge open in the middle?{A; B; C}
A. To make it special.
B. To attract (吸引) more people from the world to see it.
C. To let the big ship through to the Pool of London.
5. How long was the Tower Bridge built?{A; B; C}
A. A thousand years.
B. A hundred years.
C. Five thousand years.”

答案:子问题 1:C; 子问题 2:B; 子问题 3:A; 子问题 4:C; 子问题 5:B

“二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确为“T”,错误为“F”。
One of the masterpieces of modern architecture, the fantastic Hangzhou Bay Bridge has been opened to the public since May 2008.
The Bridge is an S-shaped stayed-cable bridge with six lanes in both directions and is linking Ningbo’s Cixi county in the south to Jiaxing in the north. It shortens the highway travel distance between Ningbo and Shanghai by 120 kilometers, and reduces the driving time from 4 to 2.5 hours.
It is the longest sea-crossing bridge in the world – 36 kilometers (22 miles) long. This fantastic bridge crossing the Hangzhou Bay is expected to have a 100-year lifespan, and has a price tag of 11.8 billion yuan (US$1.70 billion).
The toll fee is 80 yuan per vehicle. As the bridge has six lanes in both directions, you can be quite sure that you will have a smooth ride.
The speed limit is 100 kilometers / 62 miles.
The first preparations for planning the bridge started a decade ago; close to 600 experts spent nine years on designing the Hangzhou Bay Bridge. Chief Commander of the Bridge Project is Mr Wang Yong. The bridge was linked in 2007 and an opening ceremony was held on 26th June. But the Bridge was first open to the public, almost one year later, after a series of tests and evaluations.
1.The fantastic Hangzhou Bay Bridge has been opened to the public since May 2010.{T; F}
2.It is the longest sea-crossing bridge in the world – 36 kilometers (22 miles) long.{T; F}
3.The toll fee is 100 yuan per vehicle.{T; F}
4.The speed limit is 100 kilometers / 62 miles{T; F}
5.Chief Commander of the Bridge Project is Mr Yang Yong.{T; F}”

答案:子问题 1:F; 子问题 2:T; 子问题 3:T; 子问题 4:T; 子问题 5:T

“二、阅读理解:阅读下面的对话,选择合适的内容将对话补充完整。
Mary Johnson: Good morning, Mr. Liu! How good to see you! Have you had a nice journey?
Liu Hua: _____
Mary: May I introduce an old friend of mine to you? Tony Smith is an architect and has a special interest in bridge design.
TonySmith: _____
Liu Hua: How do you do? Mr. Smith. Nice to meet you.
Tony: Nice to see you, too. I know, you are the design leader of the Island & Tunnel Project of the Hong Kong-Zhuhai-Macao Bridge. It’s my honor to meet you here.
Liu Hua: _____
Tony: It is said that the bridge is the longest cross-sea bridge in the world. How long is it?
LiuHua: Sure. You know, this bridge connects Hong Kong, Zhuhai and Macau. It has a total length of 49.968 km, of which 35.578 km will be built over the sea.
Tony: _____
Mary: It sounds fantastic. I also want to see it when it’s finished.
LiuHua: No problem, you are welcome!
Mary: Now we’ll send you to the hotel and you can take a rest there. We’ll have a meeting on bridge design tomorrow morning.
Liu Hua: _____
Tony: You’re welcome.
A. How do you do? Mr. Liu.
B. That’s great! I hope someday I can witness such a miracle!
C. Thank you very much for your help.
D. Glad to see you, too, Mary. Indeed, it’s been a very nice journey.
E. Thank you very much.”

答案:子问题 1:D; 子问题 2:A; 子问题 3:E; 子问题 4:B; 子问题 5:C

“COMPLETE THE CARD WITH THE WORDS AND EXPRESSIONS GIVEN IN THE BOX.
_You need to include the following information. _
SENDER OF THE CARD: John Black
RECEIVER OF THE CARD: Mr.Ervin
congratulations greater success so happy
best wishes   very much impressed
Dear Mr Ervin:
_____ on your being named this year’s outstanding manager. I once visited one of your branches and was _____.
I am sure you deserve this honor. And I feel _____ for you. _____ for even _____ to you and your company in the coming year!
Sincerely,
John Black
答案:子问题 1:Congratulations; 子问题 2:very much impressed; 子问题 3:so happy; 子问题 4:Greater success; 子问题 5:best wishes
资源下载
下载价格2
点点赞赏,手留余香 给TA打赏
  • 1******* 下载了资源 国家开放大学机械CAD/CAM课程实验4
  • 1******* 购买了资源 国家开放大学机械CAD/CAM课程实验4
  • 1******* 投稿收入增加7.5块钱
  • 1******* 加入了本站
  • 1******* 投稿收入增加1块钱
  • 游客 购买了资源 2021年8月初,在众多目光都在关注手机、无人机等高科技领域时,世界权威调研机构欧睿的一份报告认证称“波司登羽绒服规模全球领先”。波司登2020/2021财年业绩数据显示,截至2021张某是某知名软件公司开发部的高级工程师,自2005年进入公司以来,表现十分出色,每每接到任务时总能在规定时间内按要求完成,并时常受到客户的表扬。在项目进行时还常常主动提出建议,调整计划,缩短开发周期,节约开发成本。但在最近的几个月里情况发生了变化,他不再精神饱满地接受任务了,同时几个他负责的开发项目均未能按客户要求完成,工作绩效明显下降。开发部新任经理方某根据经验判断,导致张某业绩下降的原因是知识结构老化,不再能胜任现在的工作岗位了。他立即向人力资源部提交了《关于部门人员培训需求的申请》,希望人力资源部能尽快安排张某参加相关的业务知识培训,让张某开阔一下思路。人力资源部接到申请后,在当月即安排张某参加了一个为期一周的关于编程方面的培训、研讨会。一周培训结束回到公司后,张某的状况没有出现任何改变。人力资源部主动与张某进行了面对面的沟通,发现了问题的关键。张某工作绩效下降的关键是对新上任的方经理的领导方法不满意,同时认为自己是公司的老员工,不论是工作能力还是技术能力都可以胜任部门经理的工作,但公司却没有给他晋升的机会。其实导致张某工作绩效下降的真正原因,一是与新任经理的关系不太融洽;二是因为自己没有得到晋升的机会,而不是因为知识结构的老化。
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • 游客 下载了资源 国开电大《可编程控制器应用实训》形考任务7
  • 游客 购买了资源 国开电大《可编程控制器应用实训》形考任务7
  • a******* 投稿收入增加4块钱
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • u******* 下载了资源 国家开放大学Photoshop图像处理形考任务答案(3个上机实训)
  • u******* 购买了资源 国家开放大学Photoshop图像处理形考任务答案(3个上机实训)
  • 1******* 投稿收入增加10块钱
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
点击浏览器地址栏的⭐图标收藏本页
国开电大期末考试精准答案,原原本本的一题一题复刻,不需要自己一题一题找的那种,需要扫码加微信(也兼代写作业)
显示验证码

社交账号快速登录

微信扫一扫关注
扫码关注后会自动登录