国开电大理工英语1单元自测5形考任务答案

题目为随机,用查找功能(Ctrl+F)搜索题目

题目: — A: Could we make a tentative appointment for, say, this Saturday?

—B:

答案:That’s fine for me.
题目:— ________ you ________ free tomorrow?

— No. I ________ free the day after tomorrow.

答案:Are; going to be; will be
题目:— A: Hello, Bill Burton speaking.

— B: Hello, Mr. Burton, this is Jenny Jenkins of Bradford and Sons returning your call.

答案:What can I do for you?
题目:— A: I can put you down for eleven o’clock. Is that OK?— B: 答案: Oh, I’ll be having an interview that time. How about 3 o’clock in the afternoon?
题目:— A: I have an appointment with Mr. Xie at about 10 o’clock tomorrow morning, but would you please postpone it to sometime next week?—B: 答案:All right.
题目:— A: I have many questions about studying abroad.

— B: Would you like to make an appointment?

答案:Let’s say Wednesday afternoon at two?
题目:How often       to the dentist? 答案:do you go
题目:I have an appointment with Mr. Xie at about 10 o’clock tomorrow morning, but would you please          it to sometime next week? 答案:postpone
题目:In learning a foreign language, one should first pay attention         speaking.

: within

答案:to
题目:Jamie wants to speak to me         private. 答案:in
题目:My agenda is quite full for the whole week, so I can’t            an appointment with you. 答案:make
题目:Seldom ________ his wife punishes her children for speaking out their own ideas freely. 答案:have I seen
题目:Support facilities for electric cars, such as charging stations, have been built or are      the process of being built in many cities across the country. 答案:in
题目:There ________ a dolphin show in the zoo tomorrow evening. 答案:is going to be
题目:We are all for your suggestion that the trip ________ . 答案:be put off
二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。
Cars are an important part of life in the United States. Without a car most people feel that they are poor. And even if a person is poor he doesn’t feel really poor when he had a car.
Henry Ford was the man who first started making cars in large numbers. He probably didn’t know how much the car was going to affect American culture. The car made the United Stated a nation on wheels. And it helped make the United States what it is today.
There are three main reasons why the car becomes so popular in the United States. First of all, the country is a huge one and Americans like to move around in it. The car provides the most comfortable and cheapest form of transportation. With a car people can go anyplace without spending a lot of money.
The second reason cars are popular is the fact that the United States never really developed an efficient and inexpensive form of public transportation. Long-distance trains have never been as common in the country as they are in other parts of the world. Nowadays there is a good system of air-service provided by planes. But it is too expensive to be used frequently.
The third reason is the most important one, though. The American spirit of independence is what really made cars popular. Americans don’t like to wait for a bus, or a train or even a plane. They don’ t like to have to follow an exact schedule. A car gives them the freedom to schedule their own time. And this is the freedom that Americans want most to have.
The gas shortage has caused a big problem for Americans. But the answer will not be a bigger system of public transportation. The real solution will have to be a new kind of car, one that does not use so much gas.
1. We can learn from this passage that Americans
A.spend a lot of money traveling by car
B.travel a lot in their cars
C.seldom travel by plane
2. Which of the following statements is TRUE?
A.In the United States even the poor own cars.
B.In the United States all the poor have no cars.
C.An American will feel poor unless he has a car.
3. In the writer’s opinion, cars are popular in the United States mainly because
A.Americans like to plan their own time
B.The United States does not have enough public transportation
C.Americans will not feel poor when they travel in their cars
4. “A nation on wheels” in the second paragraph means that
回答
不正确
.
A.everyone in the United States owns a car
B.the United States produces most of the cars in the world
C.cars play an important part in American’life
5. The real solution to the gas shortage problem is
A. to make less cars
B. to develop a public transportation system
C. to make gas-saving cars

答案:子问题 1:B; 子问题 2:C; 子问题 3:A; 子问题 4:B; 子问题 5:C

“二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。
Car crashes are the top killer of American teenagers. Most of the crashes result from distracted driving—not paying attention to the road.
Ryan Didone was a fifteen-year-old passenger in a car that hit a tree. He was one of the nation’s more than thirty thousand victims of traffic crashes in 2008. Nearly four thousand deaths, about twelve percent involved drivers age fifteen to twenty.
Ryan’s father, Thomas Didone, is a police captain in Marylan. “It was an inexperienced, immature driver driving at night with a carload of kids. He was distracted, he was going too fast, and it ended up causing one death and some seriously injured.” He shares the story of his son’s death to help educate teens and their families about distracted driving.
Jim Jennings from the Allstate Insurance Company says the number one cause of distracted-driving accidents is the mobile phone. He says talking on the phone or reaching for it is like drinking four beers and driving. “If you’re texting while driving, you are twenty-three times more likely to get into an accident than somebody who isn’t.”
Government and private groups are using public service announcements and events to bring more attention to the problem. For example, the insurance industry recently held a safety event for teen drivers. At first, nineteen-year-old Kevin Schumann easily avoided large, inflatable dolls thrown in front of the car to represent children. He also avoided orange cones representing the edge of the road. Then, as part of the test, he started texting. He hit several cones and at least one doll. “That’s what really opened up the experience for me to prove how bad it is to really text and drive.”
Debbie Pickford of Allstate Insurance says teens are especially at risk from distracted driving —and not just because they lack experience on the roads. “According to the research, teens don’t really have fully developed brains until they’re twenty-five years old. You put those two things together and you get a much,much higher risk.” A new law proposes a graduated driver licensing system. Graduated means teenagers start with restrictions like on night driving and numbers of passengers. They could not get a full driver’s license until age eighteen.
1.According to the passage, {A; B; C} is the most likely to lead to a traffic accident while you are driving.
A.texting on the mobile phone
B.reaching for a cell phone.
C.talking on the mobile phone
2. We can learn from the second paragraph that{A; B; C}.
A. drivers who resulted in nearly 4,000 deaths are teenagers
B. over 30,000 victims have died from traffic crashes so far
C. it was at night that Ryan Didone died from a car accident
3. A safety event held by insurance industry was meant to {A; B; C}.
A.attract more teenagers to take part in it
B.draw enough attention to teenagers’ distracted driving
C.make more teenagers practice avoiding large barriers
4. The passage is probably followed by a concluding paragraph about {A; B; C}.
A.much higher risk
B.teen brain development
C.measures to be taken
5. Of all the following, which is the best title for the passage?{A; B; C}
A.Car Crashes —the Top Killer.
B.Distracted Driving —Let’s Avoid!
C.Drunken Driving — Dangerous Enough!”

答案:子问题 1:A; 子问题 2:B; 子问题 3:B; 子问题 4:C; 子问题 5:B

“二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确为“T”,错误为“F”。
In recent years, the Chinese auto industry has seen rapid growth, with the demand on private cars rising sharply in Chinese cities since 2002.
By 2009, China has replaced the U.S. to become the world’s largest auto market. As an important part of the world car industry, the global auto industry will shift further to China. This brings historical opportunity to China’s auto market.
Currently, both the development of China’s auto market and the changes in consumer demand for vehicles are ever-increasing. China’s auto industry will continue to grow in the next decade. It means there is still huge room for its development. China has an urban population of more than 600 million. It also has a huge agricultural vehicle market in the rural areas. Hence, there is no doubt for China’s development of auto industry. That is also the reason why the world’s auto producers are paying more attention to the Chinese market.
1. The demand on private cars increased greatly in Chinese cities since 2002.{T; F}
2. China has become the world’s largest auto market.{T; F}
3. China’s auto industry tends to decrease in the next decade.{T; F}
4. China has an urban population of less than 600 million.{T; F}
5. The reason why the world’s auto producers are paying more attention to the Chinese market is that China’s auto industry developed very quickly.{T; F}”

答案:子问题 1:T; 子问题 2:T; 子问题 3:F; 子问题 4:F; 子问题 5:T

“二、阅读理解:阅读下面短文,选择合适的内容将短文补充完整。
A WELCOME SPEECH
A. set new goals
B. keep growing
C. take this opportunity to
D. made the right decision
E. my great honor
I am Peter, Sales manager of the company.
First of all, I would like to _____ welcome you to our company.
Our company is one of the leading companies in the electric car industry. I am sure you will be proud of being a member of our company. It is always _____ to keep the business going.We need to _____ for ourselves all the time. As you are fresh, energetic and equipped with new knowledge and new ideas, soon you will realize that you’ve _____ to join us.
Work hard, not only for our company but also for yourself. That’s the only way for you and our company to _____.
Again I would like to welcome you and from today on, let’s work together and succeed together.”

答案:子问题 1:C; 子问题 2:E; 子问题 3:A; 子问题 4:D; 子问题 5:B

资源下载
下载价格2
点点赞赏,手留余香 给TA打赏
  • 1******* 下载了资源 国家开放大学机械CAD/CAM课程实验4
  • 1******* 购买了资源 国家开放大学机械CAD/CAM课程实验4
  • 1******* 投稿收入增加7.5块钱
  • 1******* 加入了本站
  • 1******* 投稿收入增加1块钱
  • 游客 购买了资源 2021年8月初,在众多目光都在关注手机、无人机等高科技领域时,世界权威调研机构欧睿的一份报告认证称“波司登羽绒服规模全球领先”。波司登2020/2021财年业绩数据显示,截至2021张某是某知名软件公司开发部的高级工程师,自2005年进入公司以来,表现十分出色,每每接到任务时总能在规定时间内按要求完成,并时常受到客户的表扬。在项目进行时还常常主动提出建议,调整计划,缩短开发周期,节约开发成本。但在最近的几个月里情况发生了变化,他不再精神饱满地接受任务了,同时几个他负责的开发项目均未能按客户要求完成,工作绩效明显下降。开发部新任经理方某根据经验判断,导致张某业绩下降的原因是知识结构老化,不再能胜任现在的工作岗位了。他立即向人力资源部提交了《关于部门人员培训需求的申请》,希望人力资源部能尽快安排张某参加相关的业务知识培训,让张某开阔一下思路。人力资源部接到申请后,在当月即安排张某参加了一个为期一周的关于编程方面的培训、研讨会。一周培训结束回到公司后,张某的状况没有出现任何改变。人力资源部主动与张某进行了面对面的沟通,发现了问题的关键。张某工作绩效下降的关键是对新上任的方经理的领导方法不满意,同时认为自己是公司的老员工,不论是工作能力还是技术能力都可以胜任部门经理的工作,但公司却没有给他晋升的机会。其实导致张某工作绩效下降的真正原因,一是与新任经理的关系不太融洽;二是因为自己没有得到晋升的机会,而不是因为知识结构的老化。
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • 游客 下载了资源 国开电大《可编程控制器应用实训》形考任务7
  • 游客 购买了资源 国开电大《可编程控制器应用实训》形考任务7
  • a******* 投稿收入增加4块钱
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • u******* 下载了资源 国家开放大学Photoshop图像处理形考任务答案(3个上机实训)
  • u******* 购买了资源 国家开放大学Photoshop图像处理形考任务答案(3个上机实训)
  • 1******* 投稿收入增加10块钱
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
点击浏览器地址栏的⭐图标收藏本页
国开电大期末考试精准答案,原原本本的一题一题复刻,不需要自己一题一题找的那种,需要扫码加微信(也兼代写作业)
显示验证码

社交账号快速登录

微信扫一扫关注
扫码关注后会自动登录