国开电大理工英语1单元自测8形考任务答案

题目为随机,用查找功能(Ctrl+F)搜索题目

题目:______the weather improves, we will suffer a huge loss in the tourist industry. 答案:Unless
题目:—  ______ will it take me to walk there?—  About ten minutes. 答案:How long
题目:—  Forgotten something? I can keep an eye on your kids if you want to go and get it.—  _______ Thank you all the same. 答案:Well, I can do without it.
题目:— Excuse me, can you tell me where the nearest bus stop is?

— I’m sorry, I have no idea. I ______.

答案:am a stranger here
题目:— Excuse me, officer. I can’t find the subway entrance. ______

— See those glass doors? Go in and you will see it on your right.

答案:Can you help me?
题目:— Would you like a glass of wine?— _____ I don’t drink. 答案:No, thanks.
题目:His parents are present there ______, but their minds are somewhere else. 答案:physically
题目:It is easy to get the software we need ______ the market is small. 答案:although
题目:She didn’t know______ to express her ideas in English clearly in public. 答案:how
题目:The job is great in terms of salary. It has its disadvantages,           . 答案:though
题目:They also have a camera ______allows you to take and share photos and video. 答案:which
题目:We must find a way to cut prices______ reducing our profits too much. 答案:without
题目:We support the view that poor management will ______ business failure. 答案:lead to
题目:You can go to Mobile Joker Store, ______ is the nearest mobile phone store from here. 答案:which
题目:You will soon  ______ the world outside the smartphone is much more enjoyable 答案:realize
”  二、阅读理解:阅读下面短文,选择合适的内容将短文补充完整。
Do you know how to use a mobile phone without being rude to the people around you?
Talking during a performance irritates (激怒) people. If you are expecting an emergency call, sit near the exit doors and set your phone to vibrate (振动),_____.
When eating at a restaurant with friends, _____. This conveys the message that your phone calls are more important than those around you.
Mobile phones have sensitive microphones that allow you to speak at the volume you would on a regular phone._____.If you are calling from a noisy area,_____.Many people believe that they can’t live without their mobile phone._____, but limit your conversations to urgent ones and save the personal calls until you are at home.”

答案:子问题 1:A; 子问题 2:C; 子问题 3:B; 子问题 4:D; 子问题 5:E

“二、翻译:从以下A、B、C三个选项中选出与英文最适合的中文翻译。
1. The mobile phone store is about five hundred yards past the gym, on your left.  {A; B; C}
A. 手机商店在健身房的左边,离你500步。
B. 手机商店大概离健身房500步,在你的左手边。
C. 手机商店往左拐,然后再走500步。
2. No wonder I got lost. I was heading in the wrong direction!  {A; B; C}
A.怪不得我迷路了,原来是我走错方向了!
B.我走错方向了,钱包也丢了。
C.难怪我会丢钱包,原来是放错位置了。
3. It seems that there’s nothing impossible with the little mobile phone.  {A; B; C}
A.看来这台小小的智能手机无所不能。
B.这智能手机太小,什么事都干不成。
C. 这智能手机不是任何事都能干。
4. The Smartphone is getting more attention in the house than the child.  {A; B; C}
A. 在这个家里,智能手机正在比这孩子得到更多的关注。
B. 在这个家里,孩子更关注智能手机。
C. 孩子在家更关注智能手机。
5. We all need to come out of this head-down syndrome.  {A; B; C}
A. 我们都需要摆脱这种低头综合征。
B. 我们都需要走出这种低头综合征。
C. 我们都需要改变摇头的习惯。”

答案:子问题 1:B; 子问题 2:A; 子问题 3:A; 子问题 4:A; 子问题 5:A

“二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。
Mobile phone has become a problem for middle schools. Some middle schools in Australia have banned(禁止) students from carrying mobile phones during school hours. Mobile phone use among children has become a problem for the school this year. Several children have got mobile phones as Christmas gifts, teachers said mobile phone use is a distraction (娱乐) to students during school hours and it also gives teachers so much trouble in their classrooms. Teachers were also saying that sometimes students might use phone messages (消息) to cheat during exams.
She said some schools had tried to ban mobile phones. Some parents felt unhappy because they couldn’t get in touch with (与…联系) their children.
Many teachers said students should not have mobile phones at school, but if there was a good reason, they could leave their phones at school office. They also said there were many reasons why the students should not have mobile phones at school: they were easy to lose and were a distraction from studies.
Many people say that they understand why parents would want their children to have phones, but they think schools should let the students know when they can use their mobile phones.
1. Some middle schools in Australia have banned students from carrying mobile phones {A; B; C}.
A. because they are students
B. when they are free
C. when they are at school
2. We know from the passage that some children get mobile phones from  {A; B; C}.           .
A. the makers and sellers
B. the passers-by and strangers
C. their parents and friends
3. What does the underlined word cheat mean in the passage? {A; B; C}.
A. 聊天
B. 作弊
C. 查询
4. Some parents felt unhappy because they couldn’t {A; B; C} during school hours.
A. use their mobile phones
B. get in touch with their children
C. help the teachers with their work
5. The passage tells us that {A; B; C}.
A. students shouldn’t have mobile phones at school except for some special reasons
B. it is impossible to ban students from using mobile phones at school
C. some parents felt unhappy because they couldn’t use their phones at school “

答案:子问题 1:C; 子问题 2:C; 子问题 3:B; 子问题 4:B; 子问题 5:A

“二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确为“T”,错误为“F”。
A 4 year Kid, who does not know what an Email or a Chat App is, prays to God: “Hey, Lord, Please make me a smartphone”. This young kid is asking such a wish from God, because he sees that his parents at home are completely glued to this magical device called smartphone and has no time to look up at him. The smartphone is getting more attention in the house than the child. His parents are present there physically, but their minds are somewhere else.
It’s so true that this device has become an inseparable part of our day to day life, and we are addicted to it. We will start feeling restless if we do not look to our phone after a few minutes. We react faster to a phone beep or a message compared to a call by a family member from a different room. We all need to come out of this head-down syndrome. We all need to connect and communicate in real world. We need to put this technology to good use and not become a slave.
So what shall we do? It’s simple: the solution is called “digital break”. This means, when you return home from work, you simply turn off or mute all your digital devices for a few hours every day, or at least once in a while. What do you do then? You can share your time with the family, chatting with your wife or husband, playing games with your kids, doing things with other family members, etc. in real life. You will soon realize the world outside the smartphone is much more enjoyable
1. The kid is 5 years old. {T; F}
2. The kid asked God for a smartphone. {T; F}
3. Smartphones have become an inseparable part of our daily life. {T; F}
4. We all need to connect and communicate in virtual world. {T; F}
5. The only solution to the head-down syndrome is called “digital break. {T; F}”
“二、阅读理解:阅读下面短文,选择合适的内容将短文补充完整。
FILL IN THE BLANKS OF THE FOLLOWING LETTER WITH GIVEN SENTENCES IN THE BOX.
_____,mobile phones are being more and more widely used. It’s small in size, _____, offering fast and convenient service for communication. It’s of multi-function. _____.
In recent years,_____Quite a few use them at school to keep in touch with their families and friends instead of writing letters, which, of course brings convenience to them. But I don’t think it’s good to do so.
_____, student users often waste a lot of time chatting over the phone in their spare time, some even use them to cheat in exams. In addition, mobile phone bill is also a heavy burden on students’ families.”

答案:子问题 1:F; 子问题 2:F; 子问题 3:T; 子问题 4:F; 子问题 5:F

资源下载
下载价格2
点点赞赏,手留余香 给TA打赏
  • 1******* 下载了资源 国家开放大学机械CAD/CAM课程实验4
  • 1******* 购买了资源 国家开放大学机械CAD/CAM课程实验4
  • 1******* 投稿收入增加7.5块钱
  • 1******* 加入了本站
  • 1******* 投稿收入增加1块钱
  • 游客 购买了资源 2021年8月初,在众多目光都在关注手机、无人机等高科技领域时,世界权威调研机构欧睿的一份报告认证称“波司登羽绒服规模全球领先”。波司登2020/2021财年业绩数据显示,截至2021张某是某知名软件公司开发部的高级工程师,自2005年进入公司以来,表现十分出色,每每接到任务时总能在规定时间内按要求完成,并时常受到客户的表扬。在项目进行时还常常主动提出建议,调整计划,缩短开发周期,节约开发成本。但在最近的几个月里情况发生了变化,他不再精神饱满地接受任务了,同时几个他负责的开发项目均未能按客户要求完成,工作绩效明显下降。开发部新任经理方某根据经验判断,导致张某业绩下降的原因是知识结构老化,不再能胜任现在的工作岗位了。他立即向人力资源部提交了《关于部门人员培训需求的申请》,希望人力资源部能尽快安排张某参加相关的业务知识培训,让张某开阔一下思路。人力资源部接到申请后,在当月即安排张某参加了一个为期一周的关于编程方面的培训、研讨会。一周培训结束回到公司后,张某的状况没有出现任何改变。人力资源部主动与张某进行了面对面的沟通,发现了问题的关键。张某工作绩效下降的关键是对新上任的方经理的领导方法不满意,同时认为自己是公司的老员工,不论是工作能力还是技术能力都可以胜任部门经理的工作,但公司却没有给他晋升的机会。其实导致张某工作绩效下降的真正原因,一是与新任经理的关系不太融洽;二是因为自己没有得到晋升的机会,而不是因为知识结构的老化。
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • 游客 下载了资源 国开电大《可编程控制器应用实训》形考任务7
  • 游客 购买了资源 国开电大《可编程控制器应用实训》形考任务7
  • a******* 投稿收入增加4块钱
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • u******* 下载了资源 国家开放大学Photoshop图像处理形考任务答案(3个上机实训)
  • u******* 购买了资源 国家开放大学Photoshop图像处理形考任务答案(3个上机实训)
  • 1******* 投稿收入增加10块钱
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
点击浏览器地址栏的⭐图标收藏本页
国开电大期末考试精准答案,原原本本的一题一题复刻,不需要自己一题一题找的那种,需要扫码加微信(也兼代写作业)
显示验证码

社交账号快速登录

微信扫一扫关注
扫码关注后会自动登录