国开电大理工英语3单元自测4答案

题目为随机,用查找功能(Ctrl+F)搜索题目

题目:      is well known, Shanghai is a big city. 答案:As
题目:—   What do you think of your new computer?—   _______ 答案:It is really fantastic.
题目:—  How long is this cell phone guaranteed?—  ______ 答案:You can refund it in 7 days and exchange it in one year.
题目:—  I have just got an iPad as my birthday gift. —  ______ 答案: Congratulations !
题目:—  I want to look for a smart phone priced about 1000 Yuan. Do you have some to recommend?—  _______ 答案:Of course,Please take a look at this one.
题目:—  It is a little expensive for me. Can I have a discount?—  ______ 答案:The price has been reduced by 50%.It is a real bargain.
题目:He characterized briefly the main             in the world today. 答案:trend
题目:He is working hard, ______will make him pass the final exam. 答案:which
题目:I am interested in novels           by Hemingway. 答案:written
题目:Milton            the glass to his lips. 答案:raise
题目:Most of the artists ___________ to the party were from South Africa. 答案:invited
题目:Prices of daily goods _____ online can be lower than store prices. 答案:bought
题目:The company has          $10 million for advertising. 答案:budgeted
题目:The store will           5% for cash payment. 答案:discount
题目:This will make computer games more           than ever. 答案:interactive
” 二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确为“T”,错误为“F”。
The fridge is considered necessary. It has been so since the 1960s when packaged food list appeared with the label: “Store in the refrigerator.”
In my fridgeless Fifties childhood, 1 was fed well and healthy. The milkman came every day, the grocer, the butcher (肉商), the baker, and the ice-cream man delivered two or three times each week. The Sunday meat would last until Wednesday and surplus(剩余的) bread and milk became all kinds of cakes. Nothing was wasted, and we were never troubled by rotten food. Thirty years on food deliveries have ceased, fresh vegetables are almost unobtainable in the country.
The invention of the fridge contributed comparatively little to the art of food preservation. Many well-tried techniques already existed — natural cooling, drying, smoking, salting, sugaring, bottling…
What refrigeration did promote was marketing — marketing hardware and electricity, marketing soft drinks, marketing dead bodies of animals around the world in search of a good price.
Consequently, most of the world’s fridges are to be found, not in the tropics where they might prove useful, but in the rich countries with mild temperatures where they are climatically almost unnecessary. Every winter, millions of fridges hum away continuously, and at vast expense, busily maintaining an artificially-cooled space inside an artificially-heated house — while outside, nature provides the desired temperature free of charge.
The fridge’s effect upon the environment has been evident, while its contribution to human happiness has been not important.
1. The statement “In my fridgeless fifties childhood, I was fed well and healthily.” suggests that the author was well-fed and healthy even without a fridge in his fifties.  {T; F}
2. The author says that nothing was wasted before the invention of fridges because people had effective ways to preserve food.  {T; F}
3. Consumers benefited the most from fridges according to the author?  {T; F}
4. What refrigeration did promote was food-preserving. {T; F}
5. The author is critical to fridges.  {T; F}”
答案:子问题 1:F; 子问题 2:T; 子问题 3:F; 子问题 4:F; 子问题 5:T
“二、听力理解:请听下面的对话,根据对话内容进行判断,正确为“T”,错误为“F”。
u4-Task%203.mp3
1. They are talking about a camera.  {T; F}
2. You can find a mobile phone in any of latest MP4.  {T; F}
3. The new cell phone is just like a pad.  {T; F}
4. Digital devices are becoming bigger and harder to carry.  {T; F}
5. The cell phone generally has memories of over 512 MB.  {T; F}

答案:子问题 1:F; 子问题 2:F; 子问题 3:T; 子问题 4:F; 子问题 5:T

“二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C、D三个选项中选出一个最佳选项。
An e-book(also referred to as an electronic book,e-book,or e-book)is a digital version of a print book that you download and read. But if you want to read an e-book, you must have an E-book Reader, which is a kind of free software used by your computer. Make sure you have installed the appropriate Reader before you download your e-book from the Internet. The software allows you to turn the words on the screen into the size you like. It also helps you turn pages and change your viewing options. E-books are a fun alternative to regular books. You can download them to any computers and create your own library of hundreds of titles. If you load them onto your portable computer,you can take them with you when you travel. Some e-books are even interactive! Best of all,when you order an e-book,there is no waiting and no shipping charges. The amount of time it takes to download your e-book depends on the speed of your connection and the size of your e-book.
1. From this passage,we learn that an e-book {A; B; C; D}.
A. can be found in any library
B. can be read directly from the Internet
C. can be read by any one who has a computer
D. can be read when special software is installed
2. The E-book Reader is used for {A; B; C; D}.
A. reading an e-book you’ve downloaded
B. turning a print book into a digital version
C. downloading an e-book from the Internet
D. copying an e-book onto a portable computer
3. From this passage,we can learn that {A; B; C; D}.
A. you can read an e-book on a laptop when you travel
B. you can order an e-book using the E-book Reader
C. the e-books ordered have to be shipped to you
D. it takes a lot of trouble reading an e-book
4. Which of the following statements is TRUE? {A; B; C; D}
A. An e-book is ordered in print book.
B. The size of the words in an e-book cannot be changed.
C. The downloading time is decided by the e-book’s size.
D. There is less fun reading an e-book than a print book.
5. The passage is mainly about {A; B; C; D}.
A. a better way to download an E-book
B. a new kind of book—the E-books
C. the new version of E-books
D. the fun of reading E-books “

答案:子问题 1:D; 子问题 2:A; 子问题 3:A; 子问题 4:C; 子问题 5:B

资源下载
下载价格2
点点赞赏,手留余香 给TA打赏
  • 1******* 下载了资源 国家开放大学机械CAD/CAM课程实验4
  • 1******* 购买了资源 国家开放大学机械CAD/CAM课程实验4
  • 1******* 投稿收入增加7.5块钱
  • 1******* 加入了本站
  • 1******* 投稿收入增加1块钱
  • 游客 购买了资源 2021年8月初,在众多目光都在关注手机、无人机等高科技领域时,世界权威调研机构欧睿的一份报告认证称“波司登羽绒服规模全球领先”。波司登2020/2021财年业绩数据显示,截至2021张某是某知名软件公司开发部的高级工程师,自2005年进入公司以来,表现十分出色,每每接到任务时总能在规定时间内按要求完成,并时常受到客户的表扬。在项目进行时还常常主动提出建议,调整计划,缩短开发周期,节约开发成本。但在最近的几个月里情况发生了变化,他不再精神饱满地接受任务了,同时几个他负责的开发项目均未能按客户要求完成,工作绩效明显下降。开发部新任经理方某根据经验判断,导致张某业绩下降的原因是知识结构老化,不再能胜任现在的工作岗位了。他立即向人力资源部提交了《关于部门人员培训需求的申请》,希望人力资源部能尽快安排张某参加相关的业务知识培训,让张某开阔一下思路。人力资源部接到申请后,在当月即安排张某参加了一个为期一周的关于编程方面的培训、研讨会。一周培训结束回到公司后,张某的状况没有出现任何改变。人力资源部主动与张某进行了面对面的沟通,发现了问题的关键。张某工作绩效下降的关键是对新上任的方经理的领导方法不满意,同时认为自己是公司的老员工,不论是工作能力还是技术能力都可以胜任部门经理的工作,但公司却没有给他晋升的机会。其实导致张某工作绩效下降的真正原因,一是与新任经理的关系不太融洽;二是因为自己没有得到晋升的机会,而不是因为知识结构的老化。
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • 游客 下载了资源 国开电大《可编程控制器应用实训》形考任务7
  • 游客 购买了资源 国开电大《可编程控制器应用实训》形考任务7
  • a******* 投稿收入增加4块钱
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • u******* 下载了资源 国家开放大学Photoshop图像处理形考任务答案(3个上机实训)
  • u******* 购买了资源 国家开放大学Photoshop图像处理形考任务答案(3个上机实训)
  • 1******* 投稿收入增加10块钱
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
点击浏览器地址栏的⭐图标收藏本页
国开电大期末考试精准答案,原原本本的一题一题复刻,不需要自己一题一题找的那种,需要扫码加微信(也兼代写作业)
显示验证码

社交账号快速登录

微信扫一扫关注
扫码关注后会自动登录