国开电大理工英语3单元自测5答案

题目为随机,用查找功能(Ctrl+F)搜索题目

题目: The book you ordered is not. 答案:available
题目:_____ Mr Zhang said is quite right. 答案:What
题目:_______ had the bell rung _______  the students took their seats. 答案:Hardly;when
题目:—  Have you ever shopped online?—  ______. 答案:Quite often .It is very convenient,saving me a lot of time.
题目:—  I have no idea about where to buy a present for my friend, can you give me some advice?—  ______ 答案:Taobao may be a good choice for you.
题目:—  So kind of you to recommend such a good website for shopping. 答案:My pleasure
题目:—  Would you like to join us to shop online?

—  ______, but I should finish my homework first.

答案:I’d love to
题目:—  You always shop online. Is it really reliable?—  __________ 答案:Good luck to you.
题目:All these measures will dramatically the development of the western areas in China. 答案:boost
题目:Having an education from a school will make you realize your dream and get recognition. 答案:reputable
题目:He with his wife on household expenses. 答案:dispute
题目:It was not _______  he took off his glass ____I realize who he was. 答案:until;that
题目:We must ______unnecessary expense. 答案:eliminate
题目:We must put _____ into practice. 答案:what we have learned
题目:We sent the injured to the hospital_______ the accident happened. 答案:immediately
“二、听力理解:请听下面的对话,根据对话内容进行判断,正确为“T”,错误为“F”。
u5-Task%203.mp3
1. Both of them like online shopping very much.  {T; F}
2. Being cheap is one of the reasons for online shopping.  {T; F}
3. Henry is a big fan of digital products, so he likes sitting in front of the computer all day.   {T; F}
4. Henry will go to the department store with Sally.  {T; F}
5. Both of them will visit the computer store. {T; F}”

答案:子问题 1:F; 子问题 2:T; 子问题 3:F; 子问题 4:T; 子问题 5:F

“二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C、D三个选项中选出一个最佳选项。
While there are still many people who don’t feel comfortable using a credit card to buy over the Internet, e-commerce is absolutely here to stay. If you take a few precautions buying over the Internet can actually be safer than using your credit card in a restaurant.
Just as you should notice your surroundings and suspicious-looking people when withdrawing (提取) money from an ATM, you should know how to recognize the warning signs of Internet tricks and take steps to avoid being a victim when shopping online. Here are some good tips to remember when shopping online:
Before submitting your personal information to a site, try to find out how the information may be used and whether it will be sold to or shared with other businesses. If you don’t like what you read, shop somewhere else.
Don’t provide personal information such as address , telephone number, social security number , or e-mail address unless you know who you are providing the information for, why it’ s being requested , and how it will be used .
Use a credit card, not a debit card (借记卡) for shopping on the internet. Debit cards don’t have the same protection as credit cards.
Carefully review your credit card and bank statement each month for unknown charges and inform your credit card company or bank immediately if you notice any charges you didn’t know about.
Clean your computer with free online software that detects spy-ware and install a firewall (防火墙) to ensure the sites you shop on don’ t install spy-ware on your computer.
1. While shopping online, you should {A; B; C; D}
A. be sure nobody is standing beside you
B. only shop at the site that you have often visited
C. find out how the personal information willbe used
D. never provide personal information
2. According to the passage, if you find your credit card has unexplained charges, you should {A; B; C; D}
A. tell your credit card company as soon as possible
B. change your credit card code number immediately
C. check all the websites you have visited
D. use a debit card instead of a credit card
3. The underlined word “precaution” in Paragraph One means something done to {A; B; C; D}.
A. make suspicious—looking people go away
B. protect you against loss or possible dangers
C. remind you to obey the rules when sopping online
D. avoid being cheated when eating in a restaurant
4. What is not advised by the writer when shopping online? {A; B; C}
A. Using credit cards.
B. Installing a firewall.
C. Visiting famous websites.
D. Being very careful.
5. What’ s the writer’ s purpose in writing this passage? {A; B; C; D}
A. To suggest a new way of shopping.
B. To tell us the advantages of shopping online.
C. To tell us how to shop safely online.
D. To tell us how to avoid being cheated.”

答案:子问题 1:C; 子问题 2:A; 子问题 3:B; 子问题 4:C; 子问题 5:C

“二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确为“T”,错误为“F”。
It is amazing to note that the Internet is still such a new device,and yet it is one of the fastest and most powerful media tools. But think about it for a moment. On the Internet,a big online company can be run by only two guys in their garage. So it is only reasonable then,that people shopping online would be a little leery of the security levels.
Internet giants such as Microsoft knew consumer confidence was the key to getting virtual(虚拟的) shopping off the ground,and they work hard to make people feel safe to shop online.
Credit card companies,too,quickly saw the potential for online shopping,and have installed things like online shopping insurance for people. If you ever have a problem with your online credit purchases,many credit card companies will happily refund(退还) your money and then set their claws on the company that wronged you. Now that’s buying power!
There are other bonuses for online shoppers,of course. No line”

答案:子问题 1:F; 子问题 2:T; 子问题 3:F; 子问题 4:T; 子问题 5:T

资源下载
下载价格2
点点赞赏,手留余香 给TA打赏
  • 1******* 下载了资源 国家开放大学机械CAD/CAM课程实验4
  • 1******* 购买了资源 国家开放大学机械CAD/CAM课程实验4
  • 1******* 投稿收入增加7.5块钱
  • 1******* 加入了本站
  • 1******* 投稿收入增加1块钱
  • 游客 购买了资源 2021年8月初,在众多目光都在关注手机、无人机等高科技领域时,世界权威调研机构欧睿的一份报告认证称“波司登羽绒服规模全球领先”。波司登2020/2021财年业绩数据显示,截至2021张某是某知名软件公司开发部的高级工程师,自2005年进入公司以来,表现十分出色,每每接到任务时总能在规定时间内按要求完成,并时常受到客户的表扬。在项目进行时还常常主动提出建议,调整计划,缩短开发周期,节约开发成本。但在最近的几个月里情况发生了变化,他不再精神饱满地接受任务了,同时几个他负责的开发项目均未能按客户要求完成,工作绩效明显下降。开发部新任经理方某根据经验判断,导致张某业绩下降的原因是知识结构老化,不再能胜任现在的工作岗位了。他立即向人力资源部提交了《关于部门人员培训需求的申请》,希望人力资源部能尽快安排张某参加相关的业务知识培训,让张某开阔一下思路。人力资源部接到申请后,在当月即安排张某参加了一个为期一周的关于编程方面的培训、研讨会。一周培训结束回到公司后,张某的状况没有出现任何改变。人力资源部主动与张某进行了面对面的沟通,发现了问题的关键。张某工作绩效下降的关键是对新上任的方经理的领导方法不满意,同时认为自己是公司的老员工,不论是工作能力还是技术能力都可以胜任部门经理的工作,但公司却没有给他晋升的机会。其实导致张某工作绩效下降的真正原因,一是与新任经理的关系不太融洽;二是因为自己没有得到晋升的机会,而不是因为知识结构的老化。
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • 游客 下载了资源 国开电大《可编程控制器应用实训》形考任务7
  • 游客 购买了资源 国开电大《可编程控制器应用实训》形考任务7
  • a******* 投稿收入增加4块钱
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • u******* 下载了资源 国家开放大学Photoshop图像处理形考任务答案(3个上机实训)
  • u******* 购买了资源 国家开放大学Photoshop图像处理形考任务答案(3个上机实训)
  • 1******* 投稿收入增加10块钱
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
点击浏览器地址栏的⭐图标收藏本页
国开电大期末考试精准答案,原原本本的一题一题复刻,不需要自己一题一题找的那种,需要扫码加微信(也兼代写作业)
显示验证码

社交账号快速登录

微信扫一扫关注
扫码关注后会自动登录