国开电大理工英语3单元自测6答案

题目为随机,用查找功能(Ctrl+F)搜索题目

题目: I really appreciate __________ to help me, but I am sure that I will be able to manage by myself. 答案:your offering
题目: Society is now much more _____________ than ever before. 答案:diverse
题目:—  Could you help me with this crossword puzzle, please? 答案:Sorry I can’t. It’s too difficult for me.
题目:—  Do you still like playing Majiang now? — 答案:Not at all.Ihaven’t played it for ages.
题目:—  How often do you go dancing?— 答案:Every other day.
题目:—  What do you think of the song?— 答案:It sounds sweet.
题目:— Let’s go to a movie after work, OK?— 答案:Never mind.
题目:He’s the best ____ I’ve come across this season, a great player. 答案:opponent
题目:I prefer __________ to __________. 答案:driving……being driven
题目:It is necessary __________ the book immediately. 答案:for him to return
题目:It’s no use _____________ here, let’s go home. 答案:waiting
题目:She _______ close contacts with the scientist for many years. 答案:maintained
题目:There are many ways _____________ the problem. 答案:to solve
题目:These shops _____________ to the needs of children. 答案:cater
题目:We have fully _____________ smoke alarms on all staircases. 答案:functional

 

“二、听力理解:请听下面的对话,根据对话内容进行判断,正确为“T”,错误为“F”。
u6-Task%204.mp3
1. Judy doesn’t like to play games that require her to think hard.  {T; F}
2. Henry is good at darts.  {T; F}
3. Henry used to play dominos with his parents every day.   {T; F}
4. Judy enjoys playing cards online.   {T; F}
5. Judy is an expert at mahjong.   {T; F}”

答案:子问题 1:F; 子问题 2:T; 子问题 3:F; 子问题 4:F; 子问题 5:F

“二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容从A、B、C三个选项中选出一个最佳选项。
In 1933, an unknown American called Clarence Nash went to see the filmmaker Walt Disney. He had an unusual voice and he wanted to work in Disney’s cartoon(动画片) film for children. When Walt Disney heard Nash’s voice, he said “Stop! That’s our duck!”
The duck was the now-famous Donald Duck, who first appeared in 1934 in the film The Wise Little Hen. Donald lived in an old houseboat(水上住家) and wore his sailor jacket and hat. Later that year he became a star after an eight-minute Mickey Mouse film. The cinema audience liked him because he was lazy and greedy(贪婪的), and because he lost his temper(发脾气) very quickly . And they loved his voice when he became angry with Mickey’s eight nephews(侄子). Soon Donald was more popular than Mickey Mouse himself, probably because he wasn’t a goody-goody like Mickey.
In the 1930s, 40s and 50s Donald and hid friends Mickey, Goofy and Pluto made hundreds of Disney cartoons. He also made educational films about the place of the USA in the world, and safety in the home. Then in 1966 Donald Duck and his voice disappeared—there were no more new cartoons.
Clarence Nash died in February, 1985. But today’s children can still see the old cartoons on television and hear that famous voice.
1.When was the first Donald Duck film made?  {A; B; C}
A. In 1933.            B. In 1934.            C. In 1966.
2.Who was Clarence Nash?  {A; B; C}
A cartoonist      B. Donald Duck’s voice     C. A film-maker
3.Where do today’s children see Donald Duck?  {A; B; C}
A. In new film     B. At the cinema         C. On television
4.The underlined word audience in the second paragraph means {A; B; C}.
A. formal interview  B. law freedom          C. the people who watch a film at a cinema
5.The underlined word goody-goody in the second paragraph means a person who {A; B; C}.
A. likes to appear to be faultless in behaviour
B. dislikes to appear to be faultless in behaviour
C. dislikes to be faulty in behaviour”

答案:子问题 1:B; 子问题 2:B; 子问题 3:C; 子问题 4:C; 子问题 5:A

“二、阅读理解:阅读下面的短文,根据文章内容进行判断,正确为“T”,错误为“F”。
A brand new _Minecraft_ game will be story-driven.
The new series of “_Minecraft: Story Mode_” will be set in the world of _Minecraft__,_ but it will feature an original story that combines new characters with familiar themes. It is driven by player choice. It will be a separate standalone product.
The decision to make the new game community-driven is potentially brilliant. It’s interesting that feedback from the community is going to be brought into _Minecraft: Story Mode_. In a way, it echoes what _Minecraft_ is. It is a user-generated world.
It’s likely that there already have been gamers on _Minecraft_ fan blogs. They have come up with theories as to how the universe was created. There could be lots of contradictory things there. But from a marketing standpoint, it makes all the sense in the world for the community of “you guys are going to write this.”
_Minecraft_ first came out in 2009 and is probably due for an evolution of some sort. _Story Mode_ seems like a natural next step. A dedicated fan base has very high expectations. It will be satisfied with the story it is developing.
There will be challenges, however. _Minecraft_ does not follow what the game industry is used to working with. It will be a completely different development scenario. It is a world with no story and starting from the beginning. As long as the _Minecraft_ story is popular and successful, that might be OK.
*
* The new series of game will feature a new story with unfamiliar themes.  {T; F}
* The new game will be combined with other products.  {T; F}
* The new game is community-driven.  {T; F}
* The game fans can create the theories of the universe on the _Minecraft _blogs.  {T; F}
* Minecraft strictly follows the rules of the game industry.  {T; F}”

答案:子问题 1:F; 子问题 2:F; 子问题 3:T; 子问题 4:T; 子问题 5:F

资源下载
下载价格2
点点赞赏,手留余香 给TA打赏
  • 1******* 下载了资源 国家开放大学机械CAD/CAM课程实验4
  • 1******* 购买了资源 国家开放大学机械CAD/CAM课程实验4
  • 1******* 投稿收入增加7.5块钱
  • 1******* 加入了本站
  • 1******* 投稿收入增加1块钱
  • 游客 购买了资源 2021年8月初,在众多目光都在关注手机、无人机等高科技领域时,世界权威调研机构欧睿的一份报告认证称“波司登羽绒服规模全球领先”。波司登2020/2021财年业绩数据显示,截至2021张某是某知名软件公司开发部的高级工程师,自2005年进入公司以来,表现十分出色,每每接到任务时总能在规定时间内按要求完成,并时常受到客户的表扬。在项目进行时还常常主动提出建议,调整计划,缩短开发周期,节约开发成本。但在最近的几个月里情况发生了变化,他不再精神饱满地接受任务了,同时几个他负责的开发项目均未能按客户要求完成,工作绩效明显下降。开发部新任经理方某根据经验判断,导致张某业绩下降的原因是知识结构老化,不再能胜任现在的工作岗位了。他立即向人力资源部提交了《关于部门人员培训需求的申请》,希望人力资源部能尽快安排张某参加相关的业务知识培训,让张某开阔一下思路。人力资源部接到申请后,在当月即安排张某参加了一个为期一周的关于编程方面的培训、研讨会。一周培训结束回到公司后,张某的状况没有出现任何改变。人力资源部主动与张某进行了面对面的沟通,发现了问题的关键。张某工作绩效下降的关键是对新上任的方经理的领导方法不满意,同时认为自己是公司的老员工,不论是工作能力还是技术能力都可以胜任部门经理的工作,但公司却没有给他晋升的机会。其实导致张某工作绩效下降的真正原因,一是与新任经理的关系不太融洽;二是因为自己没有得到晋升的机会,而不是因为知识结构的老化。
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • 游客 下载了资源 国开电大《可编程控制器应用实训》形考任务7
  • 游客 购买了资源 国开电大《可编程控制器应用实训》形考任务7
  • a******* 投稿收入增加4块钱
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • u******* 下载了资源 国家开放大学Photoshop图像处理形考任务答案(3个上机实训)
  • u******* 购买了资源 国家开放大学Photoshop图像处理形考任务答案(3个上机实训)
  • 1******* 投稿收入增加10块钱
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
  • u******* 签到打卡,获得1元奖励
点击浏览器地址栏的⭐图标收藏本页
国开电大期末考试精准答案,原原本本的一题一题复刻,不需要自己一题一题找的那种,需要扫码加微信(也兼代写作业)
显示验证码

社交账号快速登录

微信扫一扫关注
扫码关注后会自动登录